Logo de la Universitat de València Logo Programa de Doctorat en Teledetecció Logo del portal

S'ofereix lloc de treball per a un investigador-a postdoctoral per a la Universitat de Concepción, Xile Grup de Geociències de Muntanya,

  • 10 de desembre de 2021
Image de la noticia

Temes relacionats amb la Geomorfometría, Geomorfologia i Paleoclima .

Estem buscant una investigadora o investigador postdoctoral que s'unisca al nostre equip a Xile. En el marc d'un Projecte d'investigació recentment finançat, estem buscant a un investigador que estiga
interessat a desenvolupar models de refugi de canvi climàtic per a glaceres,combinant reconstruccions volumètriques, teledetecció, geomorfometría, entre altres tècniques.
La posició té finançament per un any amb possibilitat de renovació associada al rendiment. El treball es realitzarà majorment en la Universitat de Concepción, Campus Concepción, (*UdeC), al costat d'Alfonso Fernández, peròinteractuant amb els Doctors Mario Lillo (Universitat de Concepción,Campus *Chillán), Diego Rivera (Universitat del Desenvolupament, Santiago), i Marcelo *Somos-Valenzuela (Universitat de la Frontera, *Temuco).
L'equip d'investigació inclou estudiants de pregrau i postgrau (veure per exemple www.mgsg.udec.cl) i una xarxa internacional de col·legues als Estats Units i Europa.
Es preveuen freqüents eixides de camp en zones Andines. L'idioma de treball serà majoritàriament Inglés.
Requisits mínims
SIG, Teledetecció, domini de llenguatges de programació (R, Python , iMatlab, entre altres)
Geomorfologia (quantitativa) i/o experiència en estudis paleoclimàtics
Experiència desitjable 
Datació amb *nucleidos "Cosmogénicos, maneig de models numèrics del clima, "machine learning".
Enviar CV al següent email: alfernandez@udec.cl. Es recepcionaran fins al 7 de gener de 2022