Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Derecho Logo del portal

Convocatòria Advanced Grant de l’ERC

  • 8 mayo de 2020
Image de la noticia

El proper 19 de maig de 2020 a les 10.00 h. se celebrarà en línia un taller sobre les característiques de la convocatòria corresponent a l’any 2020 de les prestigioses beques del Consell Europeu de Recerca (ERC), pertanyents al Pilar d’Excel·lència d’Horitzó 2020 i anomenades Advanced Grants. El taller se centrarà en com preparar una proposta de projecte que tinga èxit a la convocatòria, amb la intervenció dels Punts de Contacte Nacionals Estefanía Muñoz (Oficina Europea FECYT) i Laura Mohedano (Institut de Salut Carles III).

La convocatòria obrirà el termini de presentació de propostes el 14 de maig de 2020 i tancarà el 26 d’agost de 2020, segons el Programa de Treball 2020 que hi consta al Portal del Finançament de la Comissió Europea.

Addicionalment, l’ERC ha preparat un document amb informació útil per al personal investigador que vulga presentar una proposta de projecte. Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació de la Universitat de València.