University of Valencia logo Logo Department of Earth Physics and Thermodynamics Logo del portal

La Facultat de Física de la UV es situa entre les 100 millors del món (76-100), segons el rànquing de Xangai. Teledetecció ocupa l’onzena posició mundial per disciplines académiques

  • July 22nd, 2022
Image de la noticia

La Universitat de València ha col·locat cinc de les disciplines que imparteix entre les 100 millors del món, segons el rànquing de Xangai per matèries, conegut hui dimarts. També hi ha tres en el tram de 100/200. La Universitat és la primera de totes les universitats valencianes i en algunes disciplines, com Teledetecció, és la número 11 del món.

El prestigiós rànquing que elabora la Universitat de Xangai ha publicat les millors universitats per a estudiar les diferents matèries. La Facultat de Física, en particular, i la Universitat de València, en general,  ha millorat la seua posició respecte a l’anterior.

En Ciències i Tecnologia dels Aliments, la Universitat es troba en el lloc 26 del món. En Turisme, la 38. En Salut Pública es troba en el tram entre la 51 i la 75. En Física, en el tram 76-100, junt a la Universidad Autónoma de Madrid  i la Universitat de Barcelona. En Ciències Atmosfèriques, 101-150. En aquest mateix tram està Medicina Clínica. La matèria Enginyeria Electrònica i Elèctrica que imparteix la Universitat de València està entre la 151-200.

En Teledetecció, Ciències i Tecnologia dels Aliments i en Turisme, la Universitat de València és la primera d’Espanya. En Teledetecció, a més a més  és la 11a del món. En Salut Pública i Medicina Clínica, la de València és la segona d’Espanya, sols superada per la Pompeu Fabra (en la primera) i per la Universitat de Barcelona (en la segona).

El rànquing de Xangai posiciona les 500 millors universitats del planeta en 54 matèries distribuïdes en cinc àrees: ciències naturals, enginyeria, ciències de la vida, ciències mèdiques i ciències socials.

Rànquing de Xanghai per matèries:

http://www.shanghairanking.com/Shanghairanking-Subject-Rankings/index.html