Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Etica
IV Setmana de l'Ètica

El Col·lectiu d'Estudiants per la Facultat d’Economia (CEFDEE) i la Facultat d’Economia els conviden a participar la setmana pròxima en la IV Setmana de l'Ètica: “Ètica i empresa: el valor del bon fer”, que se celebrarà entre el dilluns 30 de novembre i el divendres 4 de desembre.

En aquesta edició, abordarem diferents perspectives de l'ètica en l'àmbit de l'economia i de les organitzacions. Són economia i ètica compatibles? Què entenem per una empresa ètica i quins són els passos per a arribar a ella? Quin paper té l'ètica en la comunicació?

Comptarem amb la participació del Dr. Domènec Melé, Emeritus Professor d'Ètica Empresarial (IESE); Rita Jácome, Directora Executiva de la Càtedra d'Ètica Empresarial IECO-UV; Jesús Conill, Catedràtic de Filosofia Moral i Política (UV); Javier Camacho Ibáñez, Doctor en Economia i Empresa (Universitat Pontifícia Cometes); i María José Miquel Romero, professora del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats (UV).

L'esdeveniment es durà a terme per mitjà de Zoom. Poden trobar l'enllaç d'inscripció i l'enllaç de la sessió Zoom conjuntament en el següent enllaç: https://linktr.ee/cefdee

Si tenen qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres en:

fde.ethics.alum@gmail.com

Cartell

 

Període de l'esdevenimentDe 30 de novembre de 2020 a 4 de desembre de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 17:30 a 19:00.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Col·lectiu d'Estudiants per la Facultat d’Economia (CEFDEE) i la Facultat d’Economia .

https://linktr.ee/cefdee

 

Contacta fde.ethics.alum@gmail.com

 
Més informació