Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Logo Mesval
València i la seua economia: un model sostenible és possible

El dimecres 19 de desembre, la Facultat d’Economia de la Universitat de València, acollirà la segona edició del Congrés “València i la seua economia: un model sostenible és possible”, organitzat per la Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i el seu Entorn (MESVAL) patrocinada pel Ajuntament de València.

En aquest Congrés, professors especialistes en diverses àrees d'Economia i Empresa de la Universitat de València, presentaran l'anàlisi de temes clau centrats en aspectes de cabdal importància per al desenvolupament econòmic sostenible de la ciutat de València. Les sessions organitzades se centraran en els següents eixos: indicadors de desenvolupament sostenible econòmic, social i mediambiental de la ciutat de València; l’ocupabilitat de la població de la ciutat de València; el model productiu i competitiu centrat en la plataforma logística de València; l’eco-emprenedoria; i, els efectes econòmics de les indústries creatives sobre la renda i la productivitat de la ciutat de València. Finalment, la Conferència “València Tech City”, impartida per Javier Mateo, subdirector d'Innovació de València Activa (Ajuntament de València), posarà el punt i final a aquest II Congrés sobre un model econòmic sostenible per a la ciutat de València i el seu entorn. Les ponències seran publicades posteriorment per a alimentar el diàleg i la reflexió sobre el model econòmic de ciutat que es vol construir.

En l'acte inaugural, que se celebrarà en la Sala Sánchez Ayuso de la Facultat, participaran Sandra Gómez, Primera Tinent d'Alcalde i Coordinadora General de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible del Ajuntament de València; Dolores Real, Vicerectora d'Innovació i Transferència de la Universitat de València; José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia i co-director de la Càtedra MESVAL; i, Amparo Cervera, Directora de l'Institut d'Economia Internacional i co-directora de la Càtedra MESVAL.

Programa

 

Data 19 de desembre de 2018 de 09:30 a 18:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Sala Sánchez Ayuso

 
Organitza

Càtedra Model Econòmic Sostenible de València i el seu entorn (MESVAL).

http://ir.uv.es/tDTdK3o

 

Contacta catedramesval@uv.es

 
Més informació