Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Anunci de la convocatòria
Vols fer pràctiques internacionals en emprenedoria?

La Universitat de València, des del Vicerectorat d´Ocupació i Programes Formatius, llança per sisé any consecutiu la convocatòria del Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE). L'objectiu és contribuir al desenvolupament del talent emprenedor amb realització de pràctiques acadèmiques externes de dos mesos de durada en organitzacions d'acolliment situades fora del territori espanyol.

Per a la consecució de l'objectiu de la convocatòria, enguany, el programa UJIE ofereix un total de deu ajudes de mobilitat dotades amb 2.000 € cadascuna. Les pràctiques a l'estranger estaran relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària. Aquest programa es pot compatibilitzar amb les beques Erasmus Pràctiques. Les ajudes s'abonaran per anticipat a les persones beneficiàries i els dos mesos d'estada es poden gaudir fins al 31 de desembre de 2020.

La convocatòria va dirigida a persones matriculades en grau, màster o doctorat oficial de la Universitat de València amb l'objectiu de possibilitar la seua formació en emprenedoria internacional. Es pretén que les persones participants isquen reforçades en competències emprenedores i transversals, es formen en l'elaboració de plans de negoci i internacionalització i que es fomente la creació de relacions professionals d'àmbit internacional, augmentant la motivació per l'aventura d´emprendre.

Entre altres requisits, les persones estudiants de grau, han de tenir superats com a mínim el 50% dels crèdits de la titulació. D'altra banda, totes les persones sol·licitants disposaran del nivell B2, almenys, en la llengua emprada per a la realització de la pràctica.

Aquest programa s'emmarca dins del conveni subscrit per la Universitat de València amb la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que finança les ajudes per a la realització de les activitats del Programa “Campus de l'Emprenedoria Innovadora”.

El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert des del 20 de febrer fins al 31 de març i es podrà fer a través de la seu electrònica de la Universitat de València.

Les bases del programa es poden consultar en el Tauler Oficial de la UV. Més informació en aquest enllaç.

 

Data De 19 de febrer de 2020 a 31 de març de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València_UVemprén

 
Organitza
 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació