Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Workshop: Com contribuir a la sostenibilitat social amb la teua activitat docent

Des del projecte Facultat d'Economia Ètica us convidem a participar en un workshop sobre com contribuir a la sostenibilitat social amb la teua activitat docent.

Des de la visió del Humanistic Management aprendràs a aplicar dues eines de diagnòstic -intrapersonal i relacional- a la teua professió.

Resum del workshop: Sabem que el que ens motiva i el sentit que donem al nostre treball forma part del bé personal i per tant del bé comú. Al mateix temps la sostenibilitat social és un repte actual que a tots competeix. L'objectiu del taller és treballar l'engranatge entre les esferes -intra i interpersonal- que afecta la presa de decisions en l'activitat diària. Cada participant obtindrà un diagnòstic sobre les seues motivacions, el sentit del seu treball i el seu abast social. Com a resultat podrà revisar la manera de concebre la seua professió com a eina de florida personal i servei social.

Ponents: Paloma Alonso-Stuyck (Universitat Internacional de Catalunya), Rubén Porcuna Enguix (Universitat de València), Rita Jácome López (Cátedra d'Ètica Empresarial IECO-UV).

 

Data 3 de juny de 2022 d' 11:00 a 13:30. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Saló de Graus, Facultat d'Economia, Universitat de València

 
Organitza

Vicedeganat de Postgrau, Investigació i Innovació.

Pau Sendra

 

Contacta fdeetica@uv.es

 
Més informació