Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Tràmits a seguir una vegada aconseguida la beca

Si has arribat fins ací el més probable és que sigues un estudiant de la UV al qual el coordinador Erasmus de la teua titulació ja t'ha assignat una beca d'intercanvi Erasmus. En qualsevol cas, en aquesta secció t'oferim un resum dels tràmits necessris per a realitzar una estada Erasmus.

Una vegada tens assignada la teua plaça d'intercanvi  Erasmus comença el període en el que has de realitzar una sèrie de tràmits que són necessaris per a poder gaudir de la teua plaça. Els tràmits es divideixen en 3 blocs:

 1. Tràmits a realitzar en Rectorat

  Una vegada se us haja assignat la beca pel vostre coordinador, des de Rectorat s'us enviarà informació per e-mail o per correu postal amb instruccions sobre els tràmits que s'us requereixen des de Rectorat. Entre els documents i dades que cal lliurar en Rectorat s'us demanarà el nombre d'un compte bancari per a ingressar-vos els diners de la beca. Llegiu bé les instruccions que se us proporcionen i lliurar tots els documents en Rectorat degudament emplenats i en termini.
 1.  Tràmits a realitzar en la Universitat de destinació

  Una vegada se us haja assignat la beca pel vostre coordinador, s 'enviaran les vostres dades a la Universitat en la qual aneu a efectuar l'estada Erasmus. És probable, encara que depén de la destinació, que la Universitat en la qual aneu a realitzar la estada us envie informació, bé mitjançant el vostre e-mail o per correo postal, així que cal estar atents a ambdós. En qualsevol cas, una vegada sapigueu la destinació que se us ha assignat, hauríeu de  visitar com més aviat millor la seua pàgina wb.

  En la pàgina Web de la Universitat de destinació a més de trobar informació útil sobre de la ciutat i la Universitat, trobareu informació sobre els tràmits que necessariament heu de fer per a ser aceptats en aquesta Universitat. Els  tràmits canvien segons la destinació, però en general consisteixen en enviar les vostres dades o registrar-vos en una pàgina Web abans d'una determinada data (deadline). Obviament per a poder realitzar la estada Erasmus heu de emplenar degudament en temps i forma tots els tràmits que se us demanen des de la Universitat de destinació. És possible que alguna Universitat no demane cap tràmit, però és vostra responsabilitat revisar la seua pàgina Web, ja que els tràmits necessaris poden canviar d'any en any.

  Obviament una vegada s'incorporeu a la vostra destinació caldrà presentar-vos en l'Oficina Erasmus de la vostra nova Universitat.
 1. Tràmits a realitzar en la Facultat d´Economia

  En la Facultat d´Economia de la UV caldrà necessàriament realitzar els següents tràmits: 
   

  Aquestos tres documents caldrà que els lliures durant el període juny-juliol al teu coordinador de titulació. En la reunió informativa et donaran instruccions sobre com emplenar el contracte d'estudis.

  1. Matrícula: heu de matricular-vos de la forma habitual mitjançant el portal de l'alumne el dia que se us assigne.
   L'única diferència consisteix en que NO et matricularàs d'assignatures concretes sino d'un conjunt de crèdits agrupats sota l'epígraf de Crèdits Internacionals. Si vas a realitzar una estada anual caldrà que et matricules de 60 crèdits internacionals (codi 16005) i per a aquells que sols efectúen una estada de mig any (4, 5 o 6 mesos) caldrà matricular-se de 30 crèdits internacionals (agrupats en el codi 16002).
    
  2. És obligatori assistir a la reunió que faça el teu coordinador de titulació d'intercanvi. La data d'aquesta reunió es farà pública en l'agenda i en la pàgina Web. Com a  data orientativa, les reunions per a cada titulació es realitzaran a partir del mes de febrer. En aquesta reunió se us informarà sobre la vostra destinació i sobre els tràmites que cal realitzar en la Facultat.
    
  3. Necessàriament abans d'incorporar-vos a la vostra destinació heu de lliurar al vostre coordinador degudament emplenat:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies