Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Diari visites 14-15

Dins de la campanya per a donar a conèixer l'oferta formativa de la Facultat d'Economia als centres d'ensenyament secundari de la província de València, hem visitat els següents Centres:

 

  Centre de Secundària

No podem oblidar:

  Centre: English School Los Olivos

Data: 6 novembre 2014        

La segona edició del Programa Estudia a la Facultat d´Economia ha arrancat avui amb la visita de la Facultat d´Economia al Col•legi britànic English School Los Olivos de València.

Hem tingut la sort de compartir una sessió informativa amb els estudiants de Batxillerat de Ciències Socials, els qui s'han mostrat especialment interessats amb les dobles titulacions internacionals i els Grups ARA impulsats per la Facultat.

Agrair als seus orientadors i professor d'Economia l'acolliment. Als estudiants els desitgem la major de les sorts, siga el que siga la decisió que prenguen.

Sens dubte estarem encantats de repetir l'experiència el pròxim any.
     
Centre: Col·legi La Concepción

Data: 6 novembre 2014     

El passat dijous 6 de novembre visitàrem el Col•legi La Concepción d’Ontinyent. A la sessió informativa van assistir estudiants de 1er i 2on de Batxillerat, de l’especialitat de Ciències Socials. Els estudiants es van mostrar interessats en l’oferta de titulacions de la Facultat d’Economia, i van fer preguntes sobre les dobles titulacions d’ADE-Dret i Turisme-ADE (TADE). També es van mostrar especialment interessats en la possibilitat que la Facultat dona de cursar els estudis d’ADE a Ontinyent.

Volem donar les gràcies als estudiants per la seua atenció i a la seua orientadora, Luisa Gil, per permetre’ns donar a conèixer la nostra Facultat.
     
Centre: Colegio Nstra Señora de Fátima

Data: 6 novembre 2014 

El passat dia 6 de novembre realitzem en el Colegio Nuestra Señora de Fátima la xarrada sobre els diferents estudis que poden cursar-se en la Facultat d´Economia. Als alumnes assistents els va resultar especialment interessant i motivador l'apartat relacionat amb les eixides professionals i l'elevat percentatge d'incorporació al mercat laboral dels alumnes que cursen algun dels graus que s'imparteixen en la mateixa.
     
Centre: Colegio La Anunciación

Data: 21 novembre 2014
Walesska Schlesinger va visitar el Colegio La Anunciación de València divendres passat 21 de novembre i va ser rebuda per a orientadora Maribel Roselló i la professora Inma Rodríguez. A la xarrada van assistir 45 alumnes de 1er Batxiller i 20 de 2on. Batxiller. Els alumnes molt interessats van reconèixer que desconeixien molts dels graus que oferia la Facultat, van manifestar curiositat pel GIB i els grups d'alt rendiment (ARA).
     
Centre: Colegio San Pedro Pascual

Data: 27 novembre 2014
El professor Rafael Currás Pérez va realitzar dijous passat 27 una presentació de la Facultat d'Economia de la Universitat de València a 25 estudiants de 2º de Batxillerat del Colegio San Pedro Pascual de València, en una visita organitzada per la professora d'economia del centre, Inmaculada Nagore. L'acolliment dels estudiants va ser excel•lent. Van estar molt interessats tota la presentació, interrompent contínuament al professor per a formular preguntes sobre la naturalesa dels estudis, la vida universitària, els programes d'intercanvi internacional o les eixides professionals dels diferents Graus de la Facultat d'Economia de la UV.
     
Centre: Colegio La Purísima

Data: 27 novembre 2014
El Colegio La Purísima de València va organitzar una xarrada de presentació de la Facultat d'Economia de la Universitat de València el passat dia 27 de novembre, a càrrec del professor Rafael Currás Pérez. 42 estudiants de 4º d'ESO i 1º de Batxillerat van participar en l'activitat. Malgrat la seua encara "llunyania" respecte a la decisió sobre els seus estudis universitaris, els estudiants van seguir amb gran interès la xarrada, i van formular moltes qüestions sobre la vida universitària en general, i sobre el programa Erasmus en particular.
     
Centre: IES Nº2 Paiporta

Data: 28 novembre 2014
La professora Encarna Peyró va visitar divendres passat 28 de novembre l'IES Nº2 de Paiporta, on va ser rebuda per la coordinadora del Centre, la psicòloga i el professor d'economia.

Els estudiants van mostrar especial interès pel Grau en Finances i Comptabilitat (FIC) així com per les dobles titulacions que es poden cursar en la Facultat d´Economia. A més, van preguntar per la possibilitat de participar en l'equip de futbol de la universitat.

Desitjar-los la major de les sorts siga el que siga la decisió que prenguen.
     
Centre: IES Serpis

Data: 2 desembre 2014
El Programa "Estudia" ha visitat l'IES Serpis de València. Un nombrós grup, format per estudiants del Cicle Superior d'Administració i Finances i de primer i segon de Batxiller han assistit a la xarrada i han participat molt activament amb una gran quantitat de preguntes. Ha suscitat especial interès els requisits d'accés, la transversalitat dels nostres estudis i els requisits per a poder passar d'una a una altra titulació de grau. També han sorgit moltes preguntes vinculades amb el vessant internacional dels graus; el programa Erasmus Estudis i Erasmus Pràctiques, el seu finançament, els grups ARA i els requisits d'idiomes per als uns i els altres. Moltes gràcies pel vostre interès i esperem veure-us prompte per la Facultat.
     
Centre: IES Juan de Garay

Data: 2 desembre 2014
Un any més moltes gràcies a l'IES Juan de Garay, pel seu excel·lent acolliment al programa "Estudia a la Facultat d'Economia".

Alumnes, professors i responsables del centre, Moltes gràcies per tot!
     
Centre: Colegio Palma

Data: 4 desembre 2014
Dijous passat 4 de desembre visitem el Colegio Palma de La  Canyada dins del Programa Estudia a la Facultat d´Economia. A la xarrada van assistir els estudiants de 1º de Batxillerat de la modalitat d'Humanitats, que van mostrar una bona actitud i interès per les nostres titulacions. Gràcies a tots els estudiants i al seu professor per fer que aquesta visita fóra tan agradable.
     
Centre: IES La Hoya de Buñol

Data: 5 desembre 2014
Donem les gràcies a Maria i Carmen per la seua acollida i també als alumnes de l’Institut Hoya de Buñol.
Els alumnes preguntaren sobre tot per la doble titulació d’ADE i Dret i també per les dobles titulacions internacionals. Encara que algunes notes de tall els pareixien altes, ja els diguerem que canvien d’any en any i que cal estudiar ara prou per a poder triar sense problemes després. Força! Vos esperem a la Facultat d’Economia!
     
Centre: IES Enguera

Data: 9 desembre 2014
El  passat 9 de desembre es va presentar a l’IES d’Enguera el programa “Estudia a la Facultat d’Economia”. Enguera es troba a les portes del massís del Caroig i el fred es va fer notar aquell matí. No obstant això, l’entorn  on s’ubica l’institut i l’alegria de l’hora de l’esplai ens  alegraren la visita. L’institut queda a la part de darrere d’un dels edificis més emblemàtics de la localitat, l’antic convent de carmelites. La desamortització de 1836 li donà nous usos civils a aquesta  bella construcció, albergant avui en dia la Casa de la Cultura Manuel Tolsà. A l’institut  ens reunirem amb els estudiants de 1º de Batxillerat, que es mostraren molt sorpresos per la ampla oferta de graus que ofereix la nostra facultat,  i per les opcions, per a ells desconegudes, com les dobles titulacions ADE+Dret i TADE, les  dobles titulacions internacionals, els grups ARA o la opció d’estudiar ADE a Ontinyent.
     

Centre: CIEFP Blasco Ibáñez 

Data: 10 desembre 2014

El 10 de desembre, la Facultat d´Economia va visitar al CIEFP Blasco Ibáñez. La xarrada informativa es va dirigir a un auditori d'aproximadament 40 alumnes i professors de primer i segon cicle formatiu del Grau Superior “Administració i Finances”. L'exposició va durar entorn de 45 minuts, deixant 15 minuts posteriorment per a torn de preguntes. Part de les preguntes van ser comunes a tots els graus, mentre que la resta es van centrar en el grau de Finances i Comptabilitat (bàsicament aspectes de convalidacions d'assignatures), d'acord amb el perfil de l'alumnat que va assistir a la xarrada.
Desitjaria agrair tant a la vicedirectora, Dª Francisca Rubio com especialment a l'orientador del centre, D. Luis Gómez Pérez, la seua amabilitat i professionalitat en el transcurs de la visita.
     

Centre: IES L´Estació

Data: 10 desembre 2014

El dimecres 10 de desembre els alumnes de 1º i 2º de batxiller de l'institut L'Estació d'Ontinyent han participat en una jornada en la qual se'ls ha donat a conèixer els graus que es cursen en la Facultat d'Economia de la Universitat de València. El grup estava compost per 48 alumnes i tots ells han estat molt receptius i participatius. En aquests moments encara no tenen del tot clar els estudis que volen cursar, però l'important és que van a seguir estudis superiors i que diversos d'ells formaran part de la nostra Facultat. Ànim xics, esteu en el bon camí".
     

Centre: IB José Rodrigo Botet

Data: 12 desembre 2014

En la visita a l'Institut Jose Rodrigo Botet de Manises, els alumnes han estat molt interessats per la docència en altres llengües i els intercanvis amb altres universitats europees. Gràcies per la vostra atenció i especialment a la professora Rosa Serrano. Vos esperem aviat a la Facultat d'Economia.
     

Centre: IES Sivera Font

Data: 16 desembre 2014

El passat dimarts 16 de desembre visitàrem l’IES Sivera Font de Canals. A aquesta sessió informativa assistiren tant alumnes de 1er com de 2on de Batxillerat. Els estudiants mostraren molt d’interés en les titulacions que ofereix la Facultat d’Economia, i particularment en el Grau en Negocis Internacionals i les dobles titulacions d’ADE-Dret i Turisme-ADE (TADE).
Volem donar les gràcies als estudiants per la seua atenció i a la professora d’Economia, Mª Jesús Castells, per permetre’ns donar a conèixer la nostra Facultat.
     

Centre: Colegio Escuelas Pias

Data: 17 desembre 2014

Durant el matí del 17 de desembre hem visitat als estudiants de 1º i 2º de Batxillerat del Colegio Escuelas Pias València.
Els estudiants han mostrat gran interès en el *GIB i els dobles graus oferits per la Facultat d´Economia, ADE + Dret i Turisme + ADE (TADE), a més de les dobles titulacions internacionals i les destinacions dels Programes Erasmus.
Desitjar-los molta sort als estudiants i agrair a la seua professora l'acolliment en el centre.
     

Centre: Institut IB Ausiàs March

Data: 19 desembre 2014

El 19 de desembre visitarem l’Institut IB Ausiàs March de Manises. Els alumnes mostraren molt interès pels nostres graus, i fins i tot preguntàrem pel contingut d’alguns màsters y programes de doctorat. Moltes gràcies per la vostra atenció. Vos esperem a la Facultat d’Economia!
     

Centre: Francesc Gil

Data: 8 gener 201

El passat dijous 8 de gener vam visitar l’IES Francesc Gil de Canals. Els estudiants assistents a la sessió informativa estan cursant 2on de Batxillerat a l’especialitat de Ciències Socials. Els alumnes es van mostrar interessats en l’oferta de titulacions de la Facultat d’Economia, i especialment en el Graus en Finances i Comptabilitat (FIC) i International Business (GIB). També van fer preguntes sobre la possibilitat de canviar de titulació una vegada cursat el primer curs, i els va parèixer molt interessant el reconeixement dels crèdits de formació bàsica.
Volem donar les gràcies als estudiants per la seua atenció i interès, i a la seua professora d’Economia, Eugènia Canet, per permetre’ns donar a conèixer la nostra Facultat.
     

Centre: Colegio Pureza de Maria

Data: 8 gener 2015

Viatjar des  de València fins a Ontinyent és sempre un plaer per als sentits. El  verd de les terres de la Ribera del Xúquer, amb bancals de tarongers i caquiers, queda enrere en travessar el túnel fosc del port de l’Olleria; a partir d’allí els ulls s’arrupeixen davant l’espectacle de llum i boirines baixes de les terres “blanques” de la Vall d’Albaida. A les afores d’Ontinyent, just on comença la carretera de Fontanars dels Alforins, es troba col.legi “Pureza de Maria”, en mig d’un pinar centenari, en algun temps seu del Balneari de la Mare de Deu de la Salut. Des d’ací m’agradaria agrair a l’equip docent l’amabilitat amb la qual en varen rebre, i als estudiants, l’atenció i respecte amb el qual varen seguir la xerrada. La foto que ens acompanya reflecteix molt bé el lema d’aquest grup de futurs universitaris: Transmetre felicitat!!!
     

Centre: IES Pou Clar

Da
ta: 13 gener 2015

Dimarts 13 de gener l´IES Pou Clar d'Ontinyent ens rebia per a presentar-los el programa d'estudis de la Facultat d'Economia de la Universitat de València. Aproximadament 50 alumnes de primer i segon de batxiller van assistir a la presentació i, encara que encara són pocs els que tenen clar el seu itinerari professional, tots ells estan orientats cap a formació universitària, per la qual cosa mereixen les nostres felicitacions. En paraules dels seus professors, és important realitzar aquestes presentacions perquè els aporten la informació que necessiten per a prendre la seua decisió.
     

Centre: IES Gonzalo Anaya

Data: 15 gener 2015

Aquest matí hem rebut la primera visita d'estudiants en la Facultat d´Economia dins del Programa Estudia. 40 estudiants de 1º i 2º de batxillerat de l´IES Gonzalo Anaya de Xirivella i els seus 2 professores han rebut la xarrada explicativa de les titulacions de la Facultat de la mà de la professora Marisa Quintanilla. Com a novetat, s'ha fet us dels clickers.
A continuació, hem realitzat una visita per les instal•lacions del Campus, Biblioteca, Aulari i Campus Esportiu.
Molta sort a tots, us esperem!
     

Centre: IES Els Évols

Data: 14 gener 2015

El passat dimecres 14 de gener vam visitar l'IES Els Évols de l'Alcúdia de Carlet. A la xarrada van assistir els alumnes de 3º d'ESO i 2º de Batxillerat que es van mostrar molt interessats per les diverses titulacions oferides pel centre. Especial interés van mostrar per les diferents eixides professionals dels diferents graus així com les notes d'accés a les mateixes. Agraïm la càlida benvinguda del professor del centre Fernando Villanueva així com l'interés i l'entusiasme dels estudiants.
     

Centre: IES Dr. Lluis Simarro

Data: 22 gener 2015

L’Institut Dr Lluis Simarro es troba a l’extrem més occidental de la ciutat de Xàtiva, en un edifici de recent construcció des del qual es poden contemplar algunes mostres de la història d’aquesta antiga vil.la Reial, bressol dels Borja. Des de la façana, situada al Sud, hom pot alçar la vista cap a la Serra Grossa i el majestuós castell de Xàtiva. A la part Nord, els estudiants gaudeixen d’un gran pati orientat cap a una ampla vall bordejada de serralades i presidida, al centre, per la Serra Puig. Al cim del Puig hi ha una ermita gòtica que mira amb orgull cap a l’ermita renaixentista de Santa Anna, situada al cim de la serra de la Llosa de Ranes. Segons conta la llegenda, antigament ambdues ermites es trobaven a la mateixa serra, però foren els crits i sovint baralles entre les seues sagristanes les que forçaren la separació de la serra en dos, la ermita de Santa Anna quedaria al “Mirador del Regne”, a la Llosa de Ranes, i l’altra en el Puig, enmig de la vall. A l’institut ens reberen les orientadores, Lydia i Esther, amb un grup d’estudiants de primer i segon de Batxillerat que seguirem amb molta atenció la xarrada. De segur que algun d’ells s’anima a vindre a la nostra facultat!!! 
     

Centre: IES Serra Mariola

Data: 26 gener 2015

Aquesta setmana el Programa Estudia a la Facultat d’Economia continua la seua ruta cap al Sud, fins endinsar-se en terres d’Alacant. Després d’ascendir per les amples corbes del malauradament desforestat Port d’Albaida, un culmina el massís muntanyós que separa les províncies de València i d’Alacant. Un poc més avall, Muro d’Alcoi ens obri les portes a la magnífica comarca del Comtat i a la industriosa ciutat d’Alcoi. En baixar del cotxe ens envaí una forta sensació de fred, i és clar, a les nostres espatlles s’alçava la Serra de Mariola coberta per una lleugera capa de neu. Des d’ací agraïm a la orientadora, Xelo, i al professor d’Economia, el haver-nos permet presentar la nostra oferta de graus a l’Institut Serra de Mariola. Als estudiants de batxillerat, el respecte amb el qual varen seguir la xarrada. I com no, al bidell que ens indicà una travessa per poder arribar a temps a la cita que teníem a Banyeres de Mariola. Molta sort a tots!!!
     

Centre: IES Professor Manuel Broseta

Data: 26 gener 2015

En eixir de Muro d’Alcoi, hi ha que agafar direcció cap a Agres. Allí comença una sinuosa carretera comarcal que discorre entre pinars i calçades de pedra viva, i que travessa entre la Serra de Mariola i la Serra d’Agullent. Poc a poc la ruta s´obri pas als camps d’oliveres centenàries, ametlers i pomeres de les localitats d’Agres i d’Alfafara. Contemplant aquest paisatge, que sembla aturat en el temps, arribem a les portes del port de Bocairent. Deixem a la dreta aquesta preciosa localitat i continuem ruta fins a Banyeres. L’institut està situat camí de l’estació del ferrocarril, a la línia que uneix les ciutats de València, Xàtiva i Alcoi, i en mig d’un polígon industrial dedicat majoritàriament a la indústria tèxtil. M’agradaria ressenyar la cordialitat amb la qual ens reberen Miguel Angel, l’orientador del centre, el professor d’Economia, el director i el cap d’estudis, i també, l’entusiasme i simpatia dels seus estudiants. De segur que el professor Broseta estaria molt satisfet de l’ambient de respecte i d’estima per l’ensenyament que es respira a l’institut del seu poble natal. Vos esperem a la Facultat d’Economia de València!!!
     

Centre: IES Eliana

Data: 28 gener 2015

Els dies 27 i 28 de gener, la Facultat d´Economia de la Universitat de València va presentar la seua oferta formativa en l'IES L´Eliana, dins del Programa Estudia a la Facultat d´Economia. Els estudiants de 1º i 2º de batxillerat van mostrar molt interès en els diferents graus i les seues eixides professionals.
Volem agrair l'acolliment dels estudiants del Centre, a la seua vicedirectora, Amparo Collado, i al seu professor d'Economia, a més de José María Ángel, Alcalde de l'Eliana que va voler estar present en la xarrada informativa.
     

Centre: IES Ramon Esteve

Data: 29 gener 2015

El passat dijous 29 de gener vam visitar l'IES Ramon Esteve de Catadau. A la xarrada van assistir els alumnes de 3º d'ESO i 1º i 2º de Batxillerat que es van mostrar molt interessats per les diverses titulacions oferides pel centre. Especial interés van mostrar per les dobles titulacions internacionals així com les notes d'accés a les mateixes. Agraïm la càlida benvinguda del professor del centre Maria José Salom i a l'equip del centre així com l'interés dels estudiants.
     

Centre: IES la Vereda

Data: 5 febrer 2015

Encarnación Peyró, professora de la Facultat d´Economia va visitar als estudiants de 1er i 2n de Batxillerat de l'IES la Vereda. La sessió informativa va ser interessant, alguns alumnes van preguntar sobre les formes d'accés als màster, depenent des de la titulació des de la qual s'accedira.
     

Centre: Colegio Gran Asociación

Data: 11 febrer 2015

Durant la presentació de les diferents alternatives d'estudi en la Facultat d’Economia realitzada en Colegio Gran Asociación de València van assistir un nombrós grup d'alumnes.
Una de les qüestions que més interès va despertar va ser conèixer les diferències entre els diferents graus, especialment entre ADE i Economia, així com conèixer la doble titulació Turisme y ADE.
     

Centre: IES Bocairent

Data: 3 març 2015

La Facultat d'Economia de la Universitat de València va presentar la seua oferta formativa en l'IES de Bocairent amb l'assistència dels dos cursos de batxiller i 4º d'ESO. És per a nosaltres molt gratificant comptar amb un públic tan nombrós de joves interessats a seguir amb estudis superiors. Després de la presentació es va donar pas al torn de preguntes encara que no van sorgir massa dubtes. Volem animar-los al fet que seguisquen el seu procés formatiu i que afronten amb il·lusió la seua preparació perquè puguen accedir als llocs de treball que trien.
     

Centre: IES Gregori Maians

Data: 4 març 2015

El passat dimecres 4 de març vam visitar l'IES Gregori Manyans d'Oliva. A la xerrada van assistir els alumnes de 2º de Batxillerat que es van mostrar molt interessats per les diverses titulacions oferides pel centre. Especial interés van mostrar per les eixides laborals dels diferents graus així com les notes d'accés a les mateixes. Agraïm la càlida benvinguda del professor del centre Joan Sendra i a l'equip del centre així com l'interés dels estudiants.
     

Centre: IES Cotes Baixes

Data: 10 març 2015

El programa Estudia de la Facultat d´Economia va visitar l'IES Cotes Baixes d'Alcoi per a explicar-los als alumnes d'economia de segon de Batxiller els graus que s'imparteixen en la Facultat d'Economia. Els 34 alumnes van mostrar interès, sobretot en les dobles titulacions i els graus que s'imparteixen en engonals. Els animem al fet que mantinguen aqueixa actitud que els ajudarà a trobar l'especialitat formativa que més els agrade i que els permetrà treballar en allò que han estudiat.
     

Centre: Colegio San José de Calasanz

Data: 24 març 2015

Els estudiants del San José de Calasanz van rebre la visita de professors de la Facultat d'Economia, en el marc del programa d'orientació que està desenvolupant el propi col·legi. Aquests van demostrar un gran interès per l'oferta de la Facultat, centrant el seu interès en el vessant internacional dels estudis d'economia i empresa. Esperem rebre-us prompte en nostra Facultat!
     
Centre: Santo Tomás de Villanueva-Agustinos

Data: 31 març 2015
El dimarts 31 de març estudiants de primer i segon de Batxiller del col·legi Sant Tomás de Villanueva (Agustinos) de València van visitar la nostra Facultat juntament amb la seua professora d'Economia Claudia Ferrando i el psicòleg i orientador del centre Daniel García. Van assistir a una xarrada informativa sobre els diferents graus que es poden estudiar en la Facultat d'Economia i van visitar les nostres instal·lacions. Els estudiants es van interessar especialment pels grups ARA i la possibilitat de realitzar un doble grau internacional. Van prestar també especial atenció als dobles graus. Agraïm l'interès de tots ells i els desitgem el millor en el seu futur pròxim.
     
Centre: IES Sorolla

Data: 20 abril 2015
Dilluns passat 20 d'abril, Rosa Yagüe, vicedegana de la Facultat d´Economia va visitar als estudiants de l'IES Sorolla amb la finalitat d'exposar i solucionar tots els dubtes sobre les titulacions de la Facultat.
Els estudiants van mostrar especial interès pels graus en ADE i ECO, així com la possibilitat d'ampliar la seua formació acadèmica cursant un Màster.
Molta sort als estudiants i gràcies a la seua professora Chelo Peiró i al Centre pel bon acolliment i interès.
     
Centre: Colegio Trinitarias 

Data: 20 abril 2015
El passat 22 d'abril, els estudiants de 1º de Batxillerat del Col·legi Trinitarias de València van visitar la Facultat d´Economia. José Manuel Pastor, vicedegà de la Facultat els va impartir la xarrada informativa, on els estudiants van plantejar dubtes sobre les nostres titulacions. María Iborra, vicedegana de la Facultat els va impartir un simulacre de classe en l'Aulari Sud. Finalment, els estudiants del Col·legi Trinitarias van realitzar una visita guiada per les instal·lacions del Campus dels Tarongers.