Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

 

Facultat d'Economia. Matrícula admesos llistes d'espera

Admesos llistes d'espera 1ª Crida Matrícula Lloc
1ª Crida: 2 de setembre de 2020 3 i 4 de setembre 2020 Matrícula on-line
Admesos llistes d'espera 2ª Crida Matrícula Lloc
 2ª Crida: 7 de setembre de 2020 8 de setembre 2020 Matrícula on-line
Admesos llistes d'espera 3ª Crida Matrícula Lloc
3ª Crida: 9 de  setembre de 2020 10 de  setembre 2020 Matrícula on-line

 

Documentació per a formalitzar la matrícula.

Els estudiants admesos en les crides de llistes d'espera, es personaran el dia i hora indicat en la sala de Graus de la Facultat d’Economia per a formalitzar la matrícula.
Hauran d'aportar la següent documentació:

  1. PAU: qualificacions de les PAU original i fotocòpia
  2. DNI, NIE o passaport, original i fotocòpia
  3. Número de compte bancari per a la domiciliació del pagament de la matrícula

 

 Resultats de la preinscripción

Cal tenir en compte que no cal confirmar la permanència en llista d'espera, perquè en aquesta fase no haurà crides.

Una vegada coneguts els resultats, si no has estat admès/a en la primera opció de titulació que sol·licitares, se t'adjudica un nombre d'ordre en la llista d'espera.

Si has estat admès/a en segona o successives opcions, si no vols perdre la plaça assignada, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions que et marque el centre que imparteix la titulació. Si no ho fas així, s'entendrà que renuncies a la plaça.

Funcionament de les llistes d'espera 2020

Les llistes d'espera no són presencials, cada adjudicació es publica en la web de la Universitat, les persones interessades comprovaran individualment el resultat, per la qual cosa és necessari que estigues pendent de les dates de les crides: les adjudicacions de plaça als estudiants que estiguen en llista d'espera es realitzaran el 2, 7 i 9 de setembre.

Si estàs en llista d'espera i t'interessa obtenir plaça, has d'accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar en cadascuna de les titulacions en les quals estàs en llista d'espera, el teu interès per continuar en ella, així podràs participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

La data límit de confirmació per a cadascuna de les crides serà el dia anterior fins a les 23:59 hores.

Avís: En el cas que no realitzes aquesta confirmació, el programa t'exclourà automàticament dels llistats, amb la qual cosa, perdràs l'opció de ser admès/a en eixa titulació, i RECORDA: has de confirmar per cadascuna de les crides el teu desig de continuar en llistes d'espera.

Si t'assignen una plaça de la llista d'espera, hauràs de consultar la web del centre en el que has estat admès/a per informar-te de la data de matrícula. Si ja estàs matriculat/da, anul·laràs la matrícula inicial abans d'anar a matricular-te en la nova plaça assignada per la llista d'espera, i així tantes vegades com sigues admès/a en una titulació que, per orde de preferència estiga abans que l'assignada per preinscripció.

Si has realitzat reclamació al resultat de la preinscripció, has de consultar les notes de tall en les diferents crides i comprovar si obtindries plaça amb la teua nota d'accés (ja que el resultat de la reclamació no es reflectirà en les llistes d'espera), si és el cas, hauràs de dirigir-te, amb la resolució rebuda, a la secretaria del centre en el qual s'impartisca la titulació.