Nombre de convocatòries d’exàmens

Són les oportunitats que existeixen per a la superació d'una assignatura. Els estudiants i les estudiantes disposen de sis convocatòries per assignatura. L'assignatura no presentada s'entén com no consumida. Als estudiants amb un 15% o menys pendent per a finalitzar la titulació no se'ls aplicarà la limitació de convocatòries

Avançament de convocatòries d’exàmens

Tenen dret a fer ús d’aquesta convocatoria els estudiants de la Universitat de València als quals quede per aprovar un màxim de dos assignatures per acabar la titulació, qualsevol que siga el caràcter d’aquestes assignatures. Queden excloses d’aquest còmput les assignatures de Treball Fi de Grau (TFG) i les Pràctiques Externes curriculars (PE).

L’estudiant/a ha de sol·licitar l’avançament per a totes les assignatures que li queden per aprovar.

L’avançament s’haurà de sol•licitar en el període de matrícula i no hi podran renunciar posteriorment.

Regulació de l'avançament de convocatòria per finalitzar estudis de grau

Avaluació curricular per compensació de qualificacions

És el procediment excepcional de declaració de suficiència d'una assignatura no superada per les vies ordinàries. Ha de ser l'última assignatura per acabar la titulació, (sense tenir en compte el TFG i les Pràctiques) de caràcter bàsic o obligatori, o si és optativa, només si és necessària per obtenir una menció, un itinerari o una doble titulació. A més s'hauran de complir la resta de requisits exigits en el Reglament sobre avaluació curricular dels estudiants de grau de la Universitat de valència per compensació de qualificacions.

Estan exceptuats d'aquesta possibilitat el TFG, les pràctiques externes i les clíniques.

El termini de sol•licitud serà d'un mes a partir de la data de finalització de cada període d'exàmens, segons el calendari acadèmic oficial del curs, i es presenta en la secretaria del centre on es cursa la titulació.
 

Diferència entre convocatòria avançada i convocatòria extraordinària.

CONVOCATÒRIA AVANÇADA D'EXÀMENS GRAUS

Podran sol·licitar la convocatòria avançada aquells estudiants dels Graus  als quals quede per aprovar 2 o menys de 2 assignatures   per a finalitzar la titulació , que l'estudiant haja estat matriculat prèviament en les assignatures corresponents i  que estiga matriculat en el curs en què sol·licita esta convocatòria. Queden excloses d’aquest còmput les assignatures de Treball Fi de Grau (TFG) i Pràctiques Externes curriculars independentment que les assignatures pertanguen al primer semestre o al segon.

  • Per al proper curs 2017-2018, el període de sol·licitud serà fins al 6 de setembre de 2017 a través de la Seu Electrònica d'Entreu.
  • Els exàmens es realitzaran del 27 de setembre fins al 11 d'octubre de 2017. Consulta dates d'examen en el en el següent enllaç.
  • Els estudiants matriculats en una assignatura de la qual es demana convocatòria avançada, tenen dret a les dues convocatòries pertinents (mai a tres). La primera en el període anteriorment escrit, i la segona en la primera convocatòria ordinària del semestre al que corresponga l'assignatura (assignatures de primer semestre al gener i les assignatures de segon semestre i anuals al juny).

CONVOCATÒRIA AVANÇADA TREBALL FI DE GRAU (TFG)

  • El dipòsit del TFG haurà de realitzar-se en les dates que s'indiquen en el següent document, atenent a la situació en la qual es trobe l'estudiant.

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA D'EXÀMENS DE PLANS D'ESTUDIS EN PROCÉS D'EXTINCIÓ.

Hauran de sol•licitar la convocatòria extraordinària d'una assignatura aquells estudiants que tinguen pendents com a màxim 3 assignatures de cinquè curs de les Llicenciatures d'ADE i Economia en procés d'extinció i que no s’hagen adaptat al Grau.

  • Per al proper curs 2016-2017, el període de sol•licitud serà del 25 al 29 de juliol de 2016 i de l'1 al 6 de setembre de 2016 a través de la secretaria de la Facultat.
  • L'examen es realitzarà en el període ordinari d'exàmens (les assignatures de primer semestre al gener i les de segon semestre al juny).
  • Els estudiants que sol•liciten la convocatòria extraordinària tenen dret exclusivament a aqueixa única convocatòria.
  • Si se suspèn aqueixa única convocatòria l'estudiant té l'obligació d'adaptar-se al curs següent si vol prosseguir els seus estudis
     
Convocatòria extraordinària plans d’estudi en procés d’extinció Llicenciatures Ade i Economia.

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies