Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Andreea Hancu Budui, estudiant del Màster de Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió, guardonada amb el Premi del Tribunal de Comptes Europeu

  • 3 de d’octubre de 2018

Andreea Hancu Budui, ha rebut el Premi del Tribunal de Comptes Europeu (2018 ECA Award for outstanding Research on Public Audit) per a investigacions acadèmiques sobre auditoria pública pel seu TFM titulat "40 anys d'auditoria del Fons Europeu de Desenvolupament (1977 - 2017). Els mètodes i resultats del Tribunal de Comptes Europeu", realitzat sota la direcció de la professora Dra. Ana Zorio-Grima .

La nostra alumna ha tingut l'oportunitat de presentar la seua recerca i les seues troballes davant dels membres del Tribunal de Comptes Europeus i altes autoritats de la Unió Europea en la cerimònia de lliurament del Premi que va tenir lloc a la seu del TCE a Luxemburg el 18 de setembre del 2018.

El jurat, format per membres del TCE i acadèmics de prestigioses universitats europees, ha destacat que el TFM de Andreea Hancu reflecteix idees originals sobre l'evolució de l'auditoria del Fons Europeu de Desenvolupament, un tema que és molt rellevant per al Tribunal.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies