Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Jean Monnet Module
Curs European Banking Law

El dilluns 5 de febrer està previst el començament del curs European Banking Law, de la Universitat de València, que compta amb el suport econòmic de la Unió Europea a través del programa Erasmus . Els canvis en el sistema bancari, amb especial atenció a les normes de la Unió Europea, seran objecte d'explicació i reflexió per prestigiosos especialistes en un curs dirigit pel Professor de Dret administratiu Juan Antonio Ureña Salcedo.

En el curs s’oferirà lliçons, a les quals únicament podran assistir els qui s'inscriguen en el mateix, i seminaris, que estaran oberts al públic en general fins a completar l'aforament. Passaran per aquests seminaris de la Facultat de Dret de la Universitat de València Jaime Casas Poy, Director Territorial de Bankia a València i Castelló, María Guinot Barona, Advocat de l'Estat i exjefe dels serveis jurídics de la SAREB, representants de l'Institut Valencià de Finances o professors d'aquesta i d'altres Universitats per a tractar assumptes com la transparència, l'accés i l'intercanvi d'informació bancària (en el seminari anunciat per al dimarts 6 de febrer); la protecció dels usuaris de banca; la discrecionalitat administrativa en la regulació bancària o les respostes penals al frau bancari, entre altres assumptes de màxima actualitat i transcendència.

En el marc d'aquest curs, es realitzarà a més una jornada internacional a l'octubre de 2018 amb el suggeridor títol de “ Dret bancari de la Unió Europea i el sistema valencià de finances”. En la pàgina web del curs, www.europeanbankinglaw.com, està disponible tota la informació sobre el curs, enllaços d'interès, així com notícies rellevants i novetats relacionades amb el Dret bancari europeu.

NOTA IMPORTANT: Consulteu el calendari en el document adjunt ja que varien els dies segons la setmana del curs.

Seminari dimarts 6 de febrer

 

Període de l'esdevenimentDe 5 de febrer de 2018 a 24 d’abril de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 16:30 a 20:30.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Dret

 
Organitza

Juan Antonio Ureña Salcedo amb la col·laboració d' Erasmus+Programme.

 

Contacta Juan.A.Urena@uv.es

 
Més informació