Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

I Jornades sobre delictes econòmics i blanqueig de capitals

  • 12 de novembre de 2018
I Jornades sobre delictes econòmics

Les Jornades, organitzades per la Càtedra Deblanc de la Universitat de València, es realitzaran en horari de matí els dies 15 i 16 de novembre de 2018, en l'Edifici Rectorat.

Les I Jornades sobre Delictes Econòmics i Blanqueig de Capitals tenen com a objectiu la posada en comú i el debat entre els màxims responsables de les principals institucions judicials, de supervisió i acadèmiques sobre les tendències i noves metodologies de prevenció i lluita contra aquest tipus de delictes.

Les jornades constaran de quatre Conferències i dues Taules Redones. Entre els ponents es comptarà amb D. José Ramón Navarro, President de l'Audiència Nacional, i D. Manuel Marchena, President de la Sala Segona del Tribunal Suprem. Les Taules Redones tenen dues orientacions diferents. La primera està composta per un representant dels jutges, un representant dels fiscals, un representant de la Guàrdia Civil i un representant de la Policia Nacional. La segona tindrà un marcat perfil acadèmic i participaran professors d'universitat experts en delictes econòmics i blanqueig de capitals.