Logo de la Universitat de València Logo del portal

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus.

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional.

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional

Justo Herrera nomenat subsecretari del Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social del Govern d’Espanya

  • 16 de juny de 2018

El Dr. Justo Herrera Gómez és professor del Departament de Direcció d’Empreses Juan José Renau Piqueras de la Universitat de València.

Herrera es doctor en Ciències Econòmiques i empresarials per la Universitat de València des de 1994; professor Titular de Universitat del Departament de Direcció d’empreses de la Universitat de València e Investigador principal de diferents projectes d’investigació sobre polítiques de recursos humans a les Administracions Públiques .  Investigador responsable de diferents convenis d’assessoria y suport tècnic per a la posada en marxa d’iniciatives concretes de Direcció de recursos humans en diferents Administracions Públiques(convenis i contractes gestionats a través de l’oficina de Transferència dels Resultats d’investigació (OTRI) de la Universitat de València).  Director de diferents tesis doctorals sobre temes de recursos humans, i en especial en contextos d’Administració Pública.

Autor de dos manuals sobre Direcció de recursos humans, diversos articles en revistes científiques, avaluador científic de revistes, congressos nacionals i internacionals…. Membre del Consell de Direcció de la Revista Arxius de Ciències Socials, de la Universitat de València. Professor invitat en programes internacionals de doctorat, així com en diferents màsters nacionals.

Justo Herrera era Director del Departament en el moment del seu nomenament en 2015 com a Director General de Recursos Humans i Econòmics de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, per a després centrar-se en la Direcció General de Recursos Humans en la mateixa Conselleria, lloc en què ha romàs fins a este últim nomenament.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies