Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Lliurament de Diplomes als 10 finalistes de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia

  • 17 de setembre de 2018
Image de la noticia

L'Acte de Lliurament de Premis de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia tindrà lloc el 3 d'octubre en el Saló d'Actes de la Borsa de València a les 18:30h.

La Fase Local de l'Olimpíada d'Economia està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València i compta amb el patrocini de la Borsa de València, Col·legi d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander.

En l'edició de la fase local, celebrada el 24 de març de 2018, han participat més de 241 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2º de Batxillerat, que van cursar els seus estudis en més de 50 centres d'ensenyament secundari de tota la província de València.

Els sis primers classificats en aquesta prova van ser seleccionats per a participar en la X Olimpíada Espanyola d'Economia, juntament amb altres 126 estudiants de 2º de Batxillerat en representació de 45 universitats públiques de tota Espanya. L'esdeveniment va tenir lloc en la Facultat de Dret i Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universidad de Santiago de Compostela entre el 25 i 27 de juny de 2018. En el mateix, València es va alçar amb el bronze gràcies a l'excel·lent resultat de l'estudiant Jorge González Andrés.

L'Olimpíada d'Economia pretén estimular l'interès dels alumnes de batxillerat en els estudis d'economia i empresa, fomentar la cultura econòmica i financera entre els joves, així com premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica.