Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Facultat d'Economia

Màsters Universitaris Facultat d'Economia: Millora notable del grau de satisfacció i el nivell d'ocupabilitat

  • 7 de de gener de 2019
Fde Másteres satisfaccion empleabilidad

El professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, Antonio Carlos Cuenca, en una sessió de treball organitzada pel Vicedeganat de Postgrau, ha presentat als Directors i Directores de màster els resultats de la segona edició de l'enquesta sobre satisfacció i ocupabilitat dels egressats de les últimes promocions dels màsters universitaris que s'ofereixen en la Facultat d'Economia.

En comparar els resultats d'aquesta segona enquesta, promocions 2016-2017, amb els quals es van obtenir en la primera enquesta, promocions 2015-2016, es constata una milloria significativa en la majoria de les preguntes, destacant un increment del 15 per 100 en les respostes favorables registrades en l'ítem "Realitzaria el mateix Màster en la mateixa Universitat", així com un increment en la satisfacció global confirmada pel fet que el 72,3% d’egressats declara que tornaria a estudiar en la mateixa universitat.

Quant a l'ocupabilitat, els enquestats manifesten que el 46% estaven ocupats abans d'estudiar el màster, percentatge que s'incrementa fins al 86,3% després de la finalització d'aquest, enfront del 77% que mostrava la promoció 2015-2016. A més, per als ocupats, també s'observa una millora en el lloc de treball passant, per exemple, en càrrecs intermedis del sector privat, del 33,3% en premàster al 47,3% en la situació postmàster.

La Facultat d'Economia de la Universitat de València, juntament amb les direccions dels diferents màsters, es congratula pels resultats obtinguts i continuarà incrementant la seua dedicació i esforços perquè en les pròximes edicions els 16 màsters universitaris seguisquen oferint una formació avançada, especialitzada, pública i de qualitat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies