Oberta la convocatòria d’ajudes Erasmus Pràctiques per al curs 2017-18

La Universitat de València ha obert fins el 14 de juliol la convocatòria d’ajudes Erasmus Pràctiques 2017-2018, que possibilita la realització de pràctiques en països participants en el Erasmus+ de la Comissió Europea.

La convocatòria contempla dues modalitats diferents de pràctiques. La primera, són pràctiques curriculars per a estudiants de la UV que es matriculen durant el proper 2017-2018 en una titulació oficial que continga en el seu pla d’estudis les pràctiques integrades i que tinguen una pràctica assignada per la comissió de pràctiques del centre.

La segona modalitat consta de pràctiques per a recent titulats, dirigides a estudiants que finalitzen els seus estudis en una titulació oficial de la UV durant l’actual curs 2016-2017.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert des del 12 de juny fins el 14 de juliol de 2017. Les sol·licituds es presentaran a través d’ENTREU.

Data d'actualització: 13 de juny de 2017.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies