Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

Oberta la inscripció al Premi Cañada Blanch 2018 per a una estada a la London School of Economics

  • 3 d’octubre de 2018
Image de la noticia

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València ha obert el termini per a la inscripció al Premi Cañada Blanch 2018, que consisteix en una estada a la London School of Economics. El premi està adreçat a graduats i graduades en 2017 o 2018 en les titulacions d’ADE, ADE-Dret, Dret, Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, Història, Economia i Internacional Bussiness.

El Premi Fundación Cañada Blanch-Universitat de València ofereix 7.000 euros per finançar una estada de tres mesos a la London, així com facilitar l’accés a un programa formatiu i entrar en contacte amb investigadors i investigadores del centre anglés.

Fundada en 1895, la London School of Economics and Political Science (LSE) està considerada com una de les millors universitats del món en l’àmbit de les ciències socials, amb un perfil internacionalitzat i cosmopolita, amb més de 9.500 estudiants que procedeixen de més de 140 països que parlen més de cent llengües diferents als seus campus.

El jurat del Premi valorarà les sol·licituds tenint en compte l’expedient acadèmic, el currículum del candidat o candidata i el nivell acreditat de coneixement de llengua anglesa. Es farà una preselecció i les persones seleccionades, hauran de presentar un programa de treball a desenvolupar en la London School of Economics, que pot consistir en l’assistència a tallers, seminaris, conferències i establir relacions amb els diferents departaments del centre educatiu segons l’interés del guardonat o guardonada.

Per presentar aquest programa de treball comptaran amb el suport de professorat de la Universitat de València i de la London School.

Fundación Cañada Blanch

Constituïda l’any 1970, la Fundación Cañada Blanch té els seus orígens en la donació que va fer l’empresari valencià que donà nom a la fundació per tal de fomentar la cultura, l’ajuda a la promoció dels joves estudiants, la gestió d’activitats culturals, especialment en l’àmbit de la recerca, del pensament, el debat social i les arts, tant a la Comunitat Valencia com al Regne Unit.

Més informació: