Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

El Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial obri el termini d'inscripció dels cursos Qui pot ser empresari? i Programa Mentoring

  • 1 d’octubre de 2017
Image de la noticia

La Càtedra de Cultura Empresarial té per objectiu potenciar i fomentar la docència i la difusió de la cultura empresarial entre estudiants universitaris a través de la difusió de l'esperit empresarial.

El Curs Qui pot ser empresari? ha sigut gestionat per diferents empresaris, directius i professionals, els quins s'encarreguen d'impartir les diferents sessions. A més, el curs inclou visites a empreses. El curs es dirigeix a estudiants de grau i postgrau.

El Programa Mentoring, que va sorgir en 2013 davant la necessitat de realitzar una assistència continuada en el temps d'aquells projectes i emprenedors que han sorgit de les diferents activitats de la Càtedra de Cultura Empresarial. Empresaris i directius, en la seua majoria vinculats al Patronat de la Càtedra, es converteixen en mentors que presten assistència als mentoritzats a través de sessions de treball relacionades amb aspectes empresarials. Aquest programa està específicament destinat a egressats de la Facultat d’Economia.

La Càtedra de Cultura Empresarial té per objectiu potenciar i fomentar la docència i la difusió de la cultura empresarial entre estudiants universitaris a través de la difusió de l'esperit empresarial i de la transmissió dels coneixements necessaris que els permeten accedir al món de l'empresa com un dels sectors més representatius de la nostra societat.