Logo de la Universitat de València Logo del portal

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus.

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional.

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional

Preinscripció per als graus del curs 2018-2019

L'adjudicaciuó de places es coneixerà el 13 de juliol.

Període de l'esdeveniment: De 11 de de juny de 2018 a 9 de de juliol de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Universitat de València

 
Descripció:

El termini és de l'11 de juny al 6 de juliol de 2018, ambdós inclosos, per a alumnat que s’ha presentat a les proves d’accés a la universitat del curs 2017-2018 (tant en la convocatòria ordinària de juny, com en l'extraordinària de juliol) alumnat que ja dispose de la seua qualificació d’accés per haver aprovat la PAU en anys anteriors, alumnat amb credencial de la UNED, titulats universitaris, i cicles formatius i majors de 25, 40 i 45 anys.

El termini és del 12 de juny al 9 de juliol de 2018, ambdós inclosos, per a alumnat procedent de sistemes educatius d’estats membres de la Unió Europea o d’altres estats amb què s’hagen subscrit acords internacionals aplicables a este respecte (credencial UNED obtinguda en el curs 2017/2018), així com els alumnes procedents de la UE però sense accés a la universitat i alumnes amb batxiller de fora de la UE, amb l'homologació al batxillerat espanyol que realitzen les Pau en la UNED en el present curs.

 
Organitza:

Universitat de València.

 

Contacta: servei.estudiants@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies