Logo de la Universitat de València Logo del portal

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus.

Un estímul i reconeixement a l'esforç: Líders en dobles graus

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional.

Una formació sense fronteres: Líders en mobilitat internacional

Premis InnovatiOnt 2018 a l’excel·lència dels TFG

  • 4 de setembre de 2018

Aquests premis volen reconèixer la qualitat acadèmica i l'impacte del tema tractat en treballs que han de versar sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent.

Presentació de sol·licituds fins al 30 de setembre de 2018.

La Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent - Caixa Ontinyent - ESET per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents convoca els Premis InnovatiOnt 2018 a l’excel·lència dels Treballs de Fi de Grau.

Hi hauran dos premis, dotats amb mil euros cadascú, un per a la categoria local (estudiants del Campus d’Ontinyent o estudiants naturals o residents a Ontinyent) i un per a la categoria oberta (qualsevol TFG relacionat amb la innovació i el desenvolupament de territoris intel·ligents a Ontinyent i la seua àrea). Els treballs es podran presentar fins al 30 de setembre de 2018 segons les bases que es publicaran pròximament.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies