Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat.

Estudia a la Facultat d’Economia, garantia de professionalització i ocupabilitat

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu.

La nostra meta és que aconseguiu el que somieu

La rectora de la Universitat de València lliura els premis de l'XI Concurs Projecte Empresarial de la Facultat d'Economia

  • 16 de maig de 2018
Image de la noticia

Durant el matí del dijous 10 de maig, els projectes dels 10 equips finalistes de l'XI Concurs Projecte Empresarial han romàs exposats en el Hall de la Facultat d'Economia. El jurat, integrat per docents de la Facultat d'Economia i de les entitats col·laboradores, ha valorat, entre altres aspectes, "la innovació, la viabilitat; el compromís social; la sensibilitat amb el medi ambient, i la presentació pública".

El projecte "Techos Verdes", dissenyat pels estudiants Carmen Blasco Guillent i Rocío Zornoza Rueda, i dirigit pel professor Santos Núñez de l'IES Ramón Muntaner de Xirivella, ha guanyat el primer premi de l'XI Concurs Projecte Empresarial de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

El segon i tercer premi han estat, respectivament, per al projecte "Imaginary Park", dirigit per Santos Nuñez de l'IES Ramón Muntaner i per "Sensation Spa", dirigit per Antonio López de l'IES Ramón Llull.

L'Acte de lliurament de premis ha estat presidit per Vicenta Mestre, Rectora de la Universitat de València; José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d'Economia; Pedro Canales, Coordinador Concurso Projecte Empresarial; i pels representants de les càtedres que col·laboren amb el projecte: Domingo Ribeiro, Director de la Càtedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento, DACSA-UV i Laura Ballester, representant de la Càtedra de Finanzas Internacionales, Banco Santander-UV. També ha estat present Jose Lorente, Delegada de la Rectora per a la Incorporació a la UV. Tots ells han manifestat la seua felicitació i agraïment a estudiants i professors participants per liderar projectes un any més, destacant la valentia amb la qual els estudiants han defensat la seua idea de negoci.

El concurs, que compleix la seua XI edició, ha reunit projectes empresarials realitzats per estudiants de centres de Xirivella, Godella, Riba Roja, La Vall d’Uxó, Alicante i Valencia. Està impulsat per la Comissió de Cooperació de la Facultat d´Economia amb Secundària, en col·laboració de la la Càtedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento, DACSA-UV i de la de Finanzas Internacionales, Banco Santander-UV, i està dirigit a estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana.