Obert el termini d'inscripció al XI Concurs "Projecte Empresarial" per a Cicles Formatius i Batxillerat

Els objectius del Concurs "Projecte Empresarial" són fomentar i estimular l'activitat emprenedora entre els joves.

També es pretén potenciar el desenvolupament d'habilitats com l'observació, la iniciativa, l'assumpció de riscos, la presa de decisions, la resolució de conflictes, la sensibilitat social i amb el medi ambient i el treball en equip.

El Projecte consistirà en la presentació d'un treball, realitzat per un equip d'entre 2 i 4 estudiants, dirigits per un professor/tutor de Cicles Formatius i/o Batxillerat. La data d'inscripció i presentació de projectes serà del 13 de gener al 28 de març de 2018 en la secretaria de la Facultat.

La Facultat d’Economia nomenarà una comissió avaluadora i qualificadora dels projectes, presidida pel degà/a de la Facultat d’Economia o persona en qui delegue, i integrada per professors de la Facultat d’Economia i membres de les institucions que financen el concurs. L'avaluació dels projectes serà anònima.

Entre tots els projectes presentats, la comissió avaluadora seleccionarà els 10 projectes finalistes que s'exposaran públicament el 10 de maig de 2018 a les 10:00 hores en el hall de la Facultat.

Llista d'enllaços:

Data d'actualització: 21 de març de 2018.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies