Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Març per la Igualtat


 

7 de març 2018 Dia Internacional de la Dona


La Facultat d'Economia celebra, com cada any, el Dia Internacional de la Dona amb un programa d'activitats culturals que tindrà lloc el dia 7 de març a les 12:00 hores en el Saló de Graus.

El Saló de Graus acollirà la Conferència “Les dones en els Consells d'Administració: els estereotips i la discriminació”, impartida per Araceli Mora, Catedràtica d'Economia Financera i Comptabilitat de la Facultat d’Economia. En el mateix acte es lliuraran els Premis d'Igualtat FdE. L'acte de clausura finalitzarà amb la Foto del Dia de la Dona en el Hall de la Facultat.
Cartell

 

5 de març 2018 Exposició “Tres Voltes Rebel”


A més, el dia 5 de Març tindrem la inauguració de l'exposició de “Tres Voltes Rebel a les 12:00h en el hall de la Facultat d’Economia on hi haurà una xarrada introductòria impartida per Amelia Soler qui presentarà el seu projecte “Tres Voltes Rebel” i el contingut de les obres. D'altra banda, assistirà Nazareth Dos Santos com a representant del col·lectiu feminista de nova creació denominat “Braves Il·lustració” situat a Barcelona, qui presentarà i explicarà el seu projecte a favor dels drets de la dona i la lluita per la igualtat de gèneres. Alberto Ibáñez, Secretari Autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat, inaugurarà l'exposició.

 

 

2 de març 2018 Exposició “L'Economia no és solament cosa d'homes”


La Facultat d’Economia acollirà tres grans esdeveniments organitzats per la Comissió d'Igualtat de la FdE amb la col·laboració de la Càtedra d'Economia Feminista de la UV i la Unitat d’Igualtat de la UV. El dimecres 7 de març 2018 celebrarem el Dia Internacional de la Dona a partir de les 12:00h en el Saló de Graus.

El divendres 2 de març a les 12:00h en el hall de la Facultat es desenvoluparà la inauguració de l'Exposició L'Economia no és solament cosa d'homes”. La inauguració serà a càrrec de Joaquina Laffarga, Directora de l'Exposició i Catedràtica d'Economia Financera i Comptabilitat de la Facultat de Turisme i Finances de la Universitat de Sevilla.

 

 

7 de març 2018 V Premi d'Igualtat de la Facultat d'Economia


 

 

27 de novembre 2017 Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra la Dona


 

La Comissió d'Igualtat de la Facultat organitza el col·loqui “La violència contra la dona: detecció i protecció” que es desenvoluparà en la Sala Sánchez Ayuso el dilluns 27 de novembre a les 10:30h.

El col·loqui estarà format per Beatriz Belando, professora Titular de la Facultat de Dret de la Universitat de València; Ángela Escribano, Tècnica de Salut Pública en violència de gènere; Víctor Mendoza, Policia Local de Bétera i especialitzat en violència masclista; i Yolanda Monroig, Coordinadora del Centre Dóna 24 Hores.

A més, el divendres 24 de novembre a les 12:00h, amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra la Dona, està programada una Concentració silenciosa, en el Punt de Trobada. La Comissió d'Igualtat de la Universitat de València, recomana vestir roba negra i un llaç violeta.

 

 


Organitza: Comissió d'Igualtat, Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat
Col·labora: Unitat d'Igualtat de la Universitat de València