Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

6 març 2020 La Facultat d’Economia celebrarà el 14 de març el Dia Internacional de la Dona


La Comissió d'Igualtat de la FdE organitza els actes que commemoren aquest dia, començant a les 10.30 hores en el Saló de Graus amb la taula redona "Mujeres egresadas de la Facultat d'Economia: experiencia profesionales y vitales”.

A continuació, a les 12 en el hall de la Facultat concert a cargo del grup musical “Grupo Amazonians Reggae”

A les 12.30 Entrega del  "VII Premi d'Igualtat de la Facultat d'Economia" i  "II Concurs de publicacions sobre gènere"​

L'acte finalitzarà amb la Foto del Dia de la Dona en el Hall de la Facultat en la qual us esperem a totes.

 

Cartell
Galeria fotogràfica

 

6 març 2020  II Concurs de publicacions sobre gènere


Resolució de 10 de gener de 2020, del degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, per la qual es convoca i s'estableixen les bases reguladores del “II Concurs de publicacions sobre gènere”

Resolució “II Concurs de publicacions sobre gènere”

Premi al article: "The relationship between feminity and sustainability" - Autors: María Luisa Gallén Ortiz y Carlos Peraita de Grado

6 març 2020 VII Premi d'Igualtat de la Facultat d'Economia

 


Resolució de 11 de desembre de 2019, del degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, per la qual es convoca i s'estableixen les bases reguladores del VII Premi d'Igualtat de la Facultat d'Economia  (Publicat en el DOGV de 10 de gener de 2020)

Resolució "VI Premi d'Igualtat de la Facultat d'Economia"
Primer premi: "Un dia o 1440 minuts". Autor: Pau Durá Díez.
I els dos accèssits corresponen als relats presentats per Laura Ortega Herraiz sota el títol "Manetes Imparables" i, per Maximilano Jarque Blasco, "Qüestió de Temps"

25 de novembre 2019 Actes al voltant del Dia Internacional de l’eliminació de la Violència contra la Dona


La Comissió d'Igualtat de la Facultat d`Economia organitza la Conferència “La simetria en les relacions”, impartida per CotoTalens García, Llicenciada en Psicologia i Ciències de l'Educació. Col·laboradora en diverses Institucions i Organitzacions promotores del desenvolupament, principalment en dos eixos: Gènere i violència en les relacions. L'acte es desenvoluparà en Saló de Graus el dilluns 25 de novembre a les 12:30h.

Prèviament, en el Punt de Trobada del Campus dels Tarongers, a les 12:15h es repartiran flors roges per a celebrar, a continuació, el minut de silenci. La Comissió d'Igualtat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, convida a tota la comunitat universitària a participar en els actes programats amb motiu del Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra la Dona.

Després de la Conferència, es donarà lectura al Tuit guanyador amb motiu del II Concurs de Tuits contra la violència de gènere.



Cartell
Galeria fotogràfica

 

De l'1 al 18 de novembre 2019 II Concurs de tuits contra la violència de gènere

 


Resolució de 18 d'octubre de 2019, del Degà de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, per la qual es convoca i s'estableixen les bases reguladores del "II concurs de tuits contra la violència de gènere".

 


Organitza: Comissió d'Igualtat, Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat
Col·labora: Unitat d'Igualtat de la Universitat de València