Em complau presentar-me a la comunitat universitària de la Facultat d’Economia de la Universitat de València com a nou Degà. El meu nom és José Manuel Pastor Monsálvez i sóc Professor Titular de Universitat del Departament d'Anàlisi Econòmica.
M’he presentat com a candidat a degà, i he tingut el privilegi de ser elegit com a tal, amb la intenció d’abordar nous reptes per al futur immediat de la nostra Facultat enmig d’una etapa de grans canvis normatius, com sabeu molt bé. El meu equip i un servidor acceptem el desafiament apassionant de gestionar una institució que està experimentant, també, intensos i profunds canvis en temps econòmicament ben adversos.
Som conscients que, com en tots els casos semblants, no partim de zero i que ens aprofitem del treball dels equips anteriors.
Volem aconseguir crear un entorn de treball i d’estudi cada vegada més satisfactori amb l’esforç i la col•laboració de tots els membres de la Facultat, professors, personal d’administració i serveis i estudiants. Per la nostra banda, oferim –com no podria ser d’una altra manera- una tasca transparent, integradora i participativa.
Quins seran els reptes més importants amb els que ens trobarem?
En primer lloc, completar la implantació dels Graus, tot garantint la qualitat i l’excel·lència. Així mateix, impulsar i harmonitzar l’oferta dels Màsters Oficials, tot fent de la nostra Facultat un Centre de referència nacional i internacional tant dels estudis de Grau com de Postgrau.
En segon lloc, afavorir la projecció de la Facultat en la societat valenciana i la seua visibilitat, tot augmentant la col•laboració amb les empreses i les institucions. En aquest sentit, creguem que podrem afavorir, entre d’altres, la inserció laboral i la carrera professional dels egressats.
Tot el qual, ens exigirà ser molt mirats en la gestió quotidiana, alhora que haurem de planificar la utilització dels espais disponibles per a adequar-los a les necessitats de les noves metodologies docents i de gestió . En tot cas, volem seguir en la nostra tasca acadèmica la màxima kantiana de “Sapere aude”, atrevir-se a pensar. És a dir, formar els nostres estudiants com a futurs professionals i, també, com a ciutadans.
En suma, donar un nou impuls a la facultat tot fomentant l’orgull de pertinença a la mateixa de totes les persones que hi són vinculades: estudiants, personal d’administració i serveis i professors.

José Manuel Pastor
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies