Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

IMPACT

Saps que el programa ERASMUS+ de la Unió Europea permet realitzar accions de mobilitat internacionals fora de l'àmbit acadèmic? Saps que pots viatjar per Europa i per la resta del món per a participar en trobades interculturals, projectes de voluntariat i desenvolupar així noves habilitats comunicatives i aprendre a emprendre?

El pròxim 11 d'abril, EUROPIMPULSE NETWORK et convida a partir de les 9.00 en el Saló de Graus de la Facultat d'Economia a conéixer els resultats d'aquesta investigació així com projectes d'Educació no formal oberts a joves que vulguen participar en aquestes activitats internacionals a través del programa ERASMUS+ o d'uns altres com el COS EUROPEU DE SOLIDARITAT.

Des de setembre 2017 el projecte IMPACT+ ha desenvolupat i implementat una metodologia d'investigació participativa per a conéixer l'impacte d'aquestes accions d'educació no formal dutes en l'àmbit transnacional en el marc del programa ERASMUS+. Aquestes activitats internacionals permeten que els participants desenvolupen competències complementàries a les adquirides en l'àmbit acadèmic a més de contribuir a la construcció d'una Europa més participativa, creativa i solidària.