Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Image de la noticia

Aquest dijous 5 de setembre l'Hall de la Facultat d’Economia estava de gom a gom de joves parlant diferents llengües i compartint una mateixa il·lusió: estudiar en la Facultat d’Economia de la Universitat de València. La Facultat ha acollit la Welcome Incoming, una sessió de benvinguda als estudiants del programa Erasmus+ i Programa Internacional que cursaran els seus estudis en el nostre centre, a la qual estan citats més de 600 estudiants, procedents de 200 universitats, de 50 països de tot el món. Holandesos, alemanys, búlgars i grecs, sumen gran part del total d'aquests estudiants, en els quals estaran representats els cinc continents.

Durant la sessió, els estudiants han sigut rebuts per la vicedegana de Relacions Internacionals de la Facultat, Asunción Hernández qui, juntament amb el personal tècnic del centre i estudiants mentors, han compartit amb els estudiants estrangers detalls importants de la vida al Campus, serveis oferits per la universitat i informació sobre la gestió acadèmica.

Actualment, la Universitat de València rep prop de dues mil estudiants estrangers d'intercanvi cada any, dels quals més de 800 estudien en la Facultat d’Economia, la qual cosa la situa com a centre líder a Europa en intercanvi d'estudiants. Quant als outgoing students, en el curs actual, més de 600 estudiants de la Facultat participaran en el Programa de Mobilitat Erasmus o Internacional.

Sens dubte, el procés d'internacionalització de la Facultat d’Economia constitueix una peça angular en la direcció estratègica del centre. En aquest sentit, s'estan desenvolupant negociacions per a la implantació de noves dobles titulacions amb diverses universitats, a més de projectes per a l'ampliació dels acords que actualment tenim amb Europa, els Estats Units i Rússia, gràcies als quals s'ofereixen 13 dobles titulacions internacionals per als graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), International Business (GIB) i Economia (ECO).