Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Erasmus Week

La Facultat d’Economia, en la seua línia d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa, posa en marxa la XV València Erasmus Week, que se celebrarà del 4 al 8 de març de 2019.

El procés d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa a la Universitat de València ha portat aconseguisc un increment en les accions d'incentivació de l'intercanvi d'estudiants, personal tècnic d'administració i professors a nivell europeu.

La Facultat d’Economia, responsable d'aquests estudis, ha desenvolupat un projecte pioner, centrat en l'intercanvi d'experiències internacionals que informen els estudiants de la nostra Facultat, líder europeu en mobilitat d'estudiants outgoing i incoming, sobre les diverses universitats a les quals probablement es desplaçaran dins del Programa Erasmus. Així, durant aquesta setmana, la Facultat comptarà no solament amb la presència de professors visitants de 25 universitats europees que participen en els intercanvis docents contemplats en el programa Teaching Mobilityd'Erasmus, sinó també amb la presència de personal tècnic d'administració, relacionat amb la mobilitat internacional, procedent de 30 universitats europees que participen en el programa Training Mobility Erasmus.

La sessió d'obertura se celebrarà el dilluns 4 de març a les 13:00h en el Saló de Graus de la Facultat d’Economia i participaran el Degà José Manuel Pastor, la Vicedegana de Relacions Internacionals Asunción Hernández i Catalina Cabrera, l'Administradora de la Facultat.
A més de les sessions de training i teaching, en aquesta edició es realitzaran dues sessions per als estudiants outgoing i incoming. En la primera es presentaran les eines que la Facultat d’Economia proporciona als seus estudiants per a trobar pràctiques a l'estranger, així com les estratègies de cerca d'ocupació a l'estranger. La segona sessió tractarà sobre l'associació europea ESN (Erasmus StudentNetwork), que proporciona informació i ajuda als estudiants incoming per a facilitar la seua integració en la vida universitària. 

Aquestes activitats suposen un impuls a la política d'internacionalització de la Facultat, que des de principis dels anys 90 ofereix programes de mobilitat (programa internacional i Erasmus+), a més dels programes de Doble Titulació Internacional. Actualment tenim 12 convenis de doble titulació internacional, amb universitats tant europees com nord-americanes, per als graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), InternationalBusiness (GIB) i Economia (ECO).