Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Image de la noticia

En la reunió celebrada els dies 1 al 3 d'abril 2019 a la Weber State University, s'han abordat diversos temes de gran transcendència per als estudiants del grau en International Business de la Facultat d'Economia.

La vicedegana de relacions internacionals, Asunción Hernández, i la coordinadora de dobles titulacions internacionals del grau en International Business, Ana Zorio han assistit a la reunió de primavera del consorci TABSA (TransAtlantic Business School Alliance) que ha tingut lloc a Ogden, Utah (EUA ) de l'1 al 3 d'abril.

La Facultat d'Economia és un dels membres fundadors de la xarxa TABSA (Transatlantic Business School Alliance), integrada per universitats europees: Hochshule Bremen (Alemanya), Kedge Business School (França), Universitat de Hertfordshire (Regne Unit) i universitats americanes : University of North Carolina at Wilmington, University of North Florida, Weber State University i Hofstra University (Estats Units). La pertinença a TABSA suposa una estreta col·laboració en matèria d'intercanvis dins de la xarxa i més específicament en matèria de dobles titulacions internacionals.

En la reunió s'ha abordat, entre d'altres temes, la creació de la futura acadèmia transnacional per als estudis d'International Business, així com la revisió del programa de la doble titulació internacional amb la University of Hertfordshire.

Les representants de la Facultat han aprofitat la visita per reunir-se amb el grup d'estudiants de la Weber State University candidats a realitzar les seues estades de doble titulació a València el proper curs acadèmic.

Les reunions periòdiques es mantenen amb l'objecte d'aprofundir en les relacions i intercanvis amb les universitats sòcies. La Facultat d'Economia acollirà la propera reunió anual de TABSA del 4 al 6 de novembre de 2019.