Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

TABSA

Vine el 6 de novembre a l’aula S101 a les 09:00h!

Actualment, els programes de mobilitat entre universitats s’han convertit en una excel·lent opció de desenvolupament personal i professional per als estudiants de la Facultat d'Economia, ja que no soles els permeten ampliar els seus coneixements lingüístics i conviure amb diferents cultures, sinó que també aporten un valor afegit al seu futur professional, condició indispensable en un món laboral cada vegada més globalitzat i exigent.

La demanda de participació en aquests programes s’incrementa cada any. La Facultat d’Economia està treballant contínuament per a millorar i ampliar les relacions amb els nostres socis tant en Europa, com en EUA, Canadà i Àsia.

Entre els dies 4 i 6 del pròxim mes de novembre, la Facultat d’Economia acollirà la conferència TABSA (Transatlantic Bussiness School Alliance), a la qual pertany, integrada per les universitats europees: Hochshule Bremen (Alemanya), Kedge Business School (França), University of Hertfordshire (Regne Unit) i les universitats americanes: University of North Carolina at Wilmington, University of North Florida, Weber State University y Hofstra University (Estats Units. La vicedegana de relacions internacionals de la Facultat d’Economia, Asunción Hernández, i la coordinadora de dobles titulacions internacionals, Ana Zorio, seran les amfitriones de la conferència i representants de la nostra facultat en la xarxa TABSA.

Dins del programa d'activitats, el dia 6 de novembre en l’aula 101 (aulari sud) se celebrarà una reunió amb estudiants de les titulacions GADE i GIB. Els representants de totes aquestes universitats presentaran les seues ofertes acadèmiques i contestaran a totes les preguntes que els nostres estudiants plantegen. És una oportunitat única de conèixer de primera mà possibles destinacions d’intercanvi i de doble titulació internacional, abans de realitzar la sol·licitud de mobilitat per al curs 2020-2021, convocatòria que s’obrirà l’11 de novembre de 2019.

Imatges: