Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

18 alumnes de la Facultat d'Economia reben beques del Santander per a formar-se en emprenedoria

  • 2 de desembre de 2022
Image de la noticia

Tens alguna d'idea de negoci? No eres l'únic/l'única.

En la Facultat d'Economia, la cultura emprenedora va calant entre l'alumnat, i podem veure'l en el seu interés a participar en els programes formatius d'emprenedoria d'UVemprén, l'àrea de suport a emprenedors de la Universitat de València.

En aquesta ocasió, 18 dels 40 alumnes admesos al taller "Com convéncer a inversors" són de la nostra Facultat i han rebut beques del Santander per a formar-se en emprenedoria gratuïtament.

Lola Garzón, professora Titular del Departament de Direcció d'Empreses, imparteix aquest taller de 5 hores, on ofereix als emprenedors alguns trucs i consells perquè el seu missatge arribe als inversors d'una manera clara i efectiva, aconseguint així despertar el seu interés. Aquesta sessió compta amb alumnat dels graus en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Economia, Finances i Comptabilitat, International Business, els dobles graus en ADE-Dret i Turisme i ADE i del Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió.

Si t'interessa l'emprenedoria i no has arribat a temps a inscriure't en aquest taller, pots consultar l'oferta completa de programes d'UVemprén, en el següent enllaç