Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

21 professores de la Facultat d'Economia en el rànquing CSIC de les científiques espanyoles més destacades

  • 20 de juliol de 2022
Image de la noticia

El Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) ha publicat el seu primer rànquing (juny 2022) de les científiques espanyoles i estrangeres que investiguen en organismes i universitats espanyoles.

Aquest rànquing, que consta de 5.600 científiques, s’ha elaborat segons els indicadors dels perfils personals de les investigadores a Google Scholar; concretament, a partir de l’índex h, indicador que quantifica la productivitat científica i l’impacte dels articles publicats, així com el nombre de citacions. L’objectiu és incrementar la visibilitat de les dones investigadores i de la seua tasca.

La Facultat d’Economia compta amb 21 representants, entre les quals destaca la professora Irene Gil Saura, Catedràtica d’Universitat en el Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, seguida d’altres companyes del mateix departament, i també del Departament d’Anàlisi Econòmica, del Departament de Comptabilitat, del Departament de Direcció d’Empreses, i del Departament d’Estructura Econòmica, segons es pot veure en la següent taula:

 

 

ENHORABONA a totes les companyes que amb el seu talent i esforç han aconseguit aquests importants resultats!!

Més informació