Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

ADE de la Universitat de València número 1 a Espanya segons el Rànquing SCIMAGO 2023

  • 15 de març de 2023
Image de la noticia

En la seua edició de 2023, el rànquing de SCIMAGO per matèries ha confirmat la posició número 1 que ja ocupava a Espanya en 2022 la Universitat de València en l'àrea de “Administració i Direcció d'Empreses”, o “Business, Management and Accounting” en la denominació original del rànquing.

Aquest prestigiós rànquing universitari també ha confirmat, per a 2023, la posició número 2 que la Universitat de València aconsegueix en la matèria de “Econòmiques i Econometria”, o “Economics, Econometrics and Finance” en la denominació original del rànquing.

El Scimago-Institutions Rànquings (SIR), desenvolupat pel grup d'investigació SCIMAGO LAB, és un recurs per a l'avaluació d'universitats i d'institucions d'investigació científica de tot el món, que genera informació de rànquings amb la finalitat d'analitzar els resultats d'investigació, utilitzant la base de dades Scopus.

SCIMAGO permet seleccionar el sector i país que desitge la persona usuària amb la finalitat de generar classificacions amb un major grau d'homogeneïtat. Aquest rànquing classifica institucions que realitzen investigació, ordenades per un indicador compost que combina tres grups d'indicadors basats en: (1) investigació, (2) innovació e (3) impacte social mesura per la visibilitat del seu web.

En la seua versió institucional (totes les àrees), la Universitat de València ocupa la posició 207 mundial, 65 europea, 3 espanyola i 1 a la Comunitat Valenciana.

“Enhorabona al PDI de la Facultat d’Economia per les primeres posicions aconseguides en les matèries de ADE i d'Economia, principals camps del coneixement on venen desenvolupant el seu important i reconeguda activitat investigadora.”


Més informació