Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Celebrarem la vostra Graduació (Graus i Màsters)

  • 20 de juny de 2020
Image de la noticia

L'actual situació a la qual ens ha abocat la covid-19 ens està obligant a reinventar-nos i canviar les nostres vides en múltiples vessants i les cerimònies de graduació, que amb tanta il·lusió esperem tots, no escapen a aquesta situació.

La cerimònia de graduació més pròxima en el temps és la dels 16 màsters de la Facultat d'Economia que estava programada per al pròxim 15 de juliol. En aquest cas, lamentablement, ja tenim certesa que en aqueixa data no serà possible celebrar-la, per la qual cosa queda, de moment, ajornada fins que l'emergència sanitària es resolga.

Les cerimònies de graduació dels graus estaven previstes per a setembre. En aquests moments, no tenim cap informació que ens permeta saber amb certesa quins actes podran celebrar-se en aqueixes dates. Les valoracions que podem fer hui dia apunten al fet que celebrar les cerimònies tal com ens agradaria el 10 de setembre serà poc probable. Encara que poguera ser que no estiguem en confinament, no és clar que siguen viables esdeveniments de tals característiques i que impliquen la participació de tantes persones.

Considerant que, cada dia que passa, es van aclarint una mica més les incògnites sobre els detalls d'una futura desescalada de l'estat d'alarma, la Facultat d'Economia, en col·laboració amb el Palau de Congressos com a recinte on tindran lloc els esdeveniments, hem acordat no determinar de moment una data per a cap de les graduacions fins a tindre certesa que podran tindre lloc amb totes les garanties sanitàries i amb l'aforament necessari.

Les preinscripcions als actes es mantindran, per tant, tancades fins a un altre avís i es reobriran tan prompte s'hagen aconseguit assenyalar les dates de les cerimònies. Ens encantaria poder ser més concrets, però considerem que és massa aventurat donar dates exactes ara.

Som conscients de la importància d'aquests esdeveniments i el seu significat per a tota la comunitat universitària, però també de l'alt sentit de la responsabilitat que ens caracteritza a tota la família de la Facultat d'Economia. Ara toca cuidar-nos. Hi haurà cerimònies de graduació del curs 2020, no sabem quan, però celebrarem els vostres èxits acadèmics, que són també els nostres. Us mantindrem informats.