Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Cerimònia de Graduació del Doble Grau ADE + Dret promoció 2014 – 2019

  • 22 de juny de 2019
Image de la noticia

Els estudiants del Doble Grau en Administració i Direcció d'Empreses i Dret celebraran el pròxim dia 25 de juny la seua graduació, que tindrà lloc a la Sala Iturbi del Palau de la Música de València a les 19:00h.

La Facultat d'Economia i la Facultat de Dret es vestiran de gala en l'Acte de Graduació de la doble titulació en Administració i Direcció d'Empreses i Dret de la Promoció 2014 - 2019. La taula presidencial de la cerimònia estarà composta per la Rectora de la Universitat de València, Maria Vicenta Mestre; el Degà de la Facultat d’Economia, José Manuel Pastor; el Degà de la Facultat de Dret, Javier Palao; la Vicedegana d'Estudis d'Economia i la Vicedegana d'Estudis de Dret. La societat civil estarà representada així mateix en la taula per Sonia Díaz, Directora de la Agència Tributària Valenciana, i María Pilar de la Oliva, Presidenta del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

En aquesta graduació són els estudiants els qui trien als seus padrins de el conjunt de professors que més els han marcat durant la seua etapa d'estudis. En aquesta promoció, han sigut designades padrines les professores Mª Ángeles Soler, de la Facultat d’Economia, i Alicia Armengot, de la Facultat de Dret. A més, Sara Antón, Josep Fuster i Alicia Isabel, estudiants de la titulació, dirigiran unes paraules als seus companys i públic assistent.