Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

I Concurs #NavidadFdE

  • 19 de desembre de 2018
Image de la noticia

La Facultat d’Economia de la Universitat de València convoca el Concurs Nadal FdE #NavidadFdE. Ens hem aliat amb els Reis Mags per a portar-te un regal molt especial.

Publica una foto d'aquest nadal on demostres el teu esperit FdE UV amb l'etiqueta #NavidadFdE.

1. Qui pot participar en el Concurs?

Podrà participar en el concurs qualsevol persona estudiant, PDI o Personal Tècnic de la Facultat d’Economia de la Universitat de València amb un compte en Facebook, Twitter o Instagram amb perfil públic i que respecte les condicions d'ús d'aqueixes xarxes socials.

2. Com funciona?

Dóna vol a la teua imaginació en una imatge i publica en Facebook, Twitter o Instagram una foto que evoque el teu esperit FdE durant les festivitats nadalenques. Pots publicar una foto nadalenca que evoque o faça al·lusió FdE, alguna cosa que et recorde a la Facultat d’Economia, un adorn amb un detall de la FdE en el teu arbre de Nadal, en un sopar nadalenc amb la teua família o amics, una bufanda taronja, llums, etc.

La foto ha de publicar-se amb l'etiqueta #NavidadFdE, etiquetar a la Facultat d’Economia i un breu títol per a poder identificar-la. Finalitzat el termini de presentació de les fotografies s'habilitarà una Galeria fotogràfica en el Facebook de la Facultat d’Economia amb el títol “Concurs Nadal FdE #NavidadFdE”.