Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Conferència 'Com impulsar un creixement econòmic sostingut i sostenible' de Matilde Mas, en el cicle 'Premis Nobel 2018'

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 14 de gener de 2019
Image de la noticia

Matilde Mas, catedràtica del Departament d'Anàlisi Econòmica de la Universitat de València i directora de projectes internacionals de l'Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) pronuncia el pròxim dimecres 23 de gener la conferència “Com impulsar un creixement econòmic sostingut i sostenible”.

L'acte tindrà lloc a les 19 hores, en l'Octubre Centre de Cultura Contemporània de València, en el marc del cicle 'Premis Nobel 2018', i específicament referit al Premi Nobel d'Economia. Aquest guardó va ser atorgat a William D. Norhaus, “per integrar el canvi climàtic en l’anàlisi macroeconòmica a llarg termini” i a Paul M. Romer, “per integrar les innovacions tecnològiques en l’anàlisi macroeconòmica a llarg termini”. 

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).