Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Què s'estudia en la Facultat d'Economia? Accedeix a la gravació de la sessió informativa

  • 31 de març de 2021
Image de la noticia

La Facultat d'Economia participa en el programa "Conèixer la Universitat" amb l'objectiu de mostrar al futur estudiantat la seua oferta formativa i de serveis. El programa va dirigit especialment a l'estudiantat de batxillerat i de cicles formatius de grau superior.

Enguany, el programa "Conéixer la Universitat", s'ha dut a terme a través de modalitat no presencial. El dimecres 31 de març de 2021 a les 16 hores, va tindre lloc la sessió informativa en línia sobre els graus que s'imparteixen en la Facultat d'Economia. Si no vas poder assistir a la sessió informativa en línia, en aquesta mateixa pàgina us hem inserit la gravació perquè pugueu consultar-la.

La sessió inclou informació sobre el contingut dels Graus que ofereix la Facultat, que té l'oferta més àmplia en l'àrea d'economia i empresa de tota la Comunitat Valenciana. En concret, en la Facultat d'Economia de la Universitat de València es pot estudiar el Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), Grau en Economia, Grau en Finances i Comptabilitat, Grau en Negocis Internacionals o International Business, Grau en Turisme i el Grau en Business Intelligence & Analytics (BIA).

A més, el centre ofereix l'oportunitat de cursar dobles titulacions, obtenint l'estudiant en finalitzar els Graus d'ADE i Dret, d'ADE i Turisme i, a partir del curs 2021-2022, la doble titulació en Dret i Economia.

La Facultat també ofereix 13 dobles titulacions internacionals que s'obtenen en cursar un Grau en dos països diferents, aconseguint-se així dos títols oficials en finalitzar els estudis (un per la Universitat de València i un altre per la universitat de destí). Aquesta és una opció molt demandada pels estudiants a causa de l'interés cada vegada major en els perfils professionals multinacionals.

L'oferta formativa d'aquests Graus es completa amb la possibilitat de rebre la docència en anglés i/o pertànyer a un grup d'Alt Rendiment Acadèmic (ARA) que s'ofereix en els Graus d'ADE, Economia i International Business. El Programa ARA, impulsat per la Conselleria d'Educació, va establir aquests grups per a reforçar el potencial dels alumnes més destacats des de l'inici dels seus estudis universitaris. Una de les seues característiques és que un mínim del 50% de la docència dels crèdits bàsics s'imparteix en anglés.

A manera de resum, posem a la vostra disposició aquesta pàgina web amb fitxes descriptives de cadascuna de les titulacions que oferim.

De manera paral·lela, s'ha preparat un vídeo en el qual els nostres estudiants us proposen una visita en línia guiada per la Facultat i el Campus en la qual us mostren les seues instal·lacions.