Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d'Economia segona d'Espanya, per matèries, en el rànquing Scimago-Institutions Rànquings (SIR)

  • 17 de juny de 2021
La Facultat d'Economia segona d'Espanya, per matèries, en el rànquing Scimago-Institutions Rànquings (SIR)

La Facultat d'Economia segona d'Espanya, per matèries, en el rànquing Scimago-Institutions Rànquings (SIR): "Estudis de Negocis i Administració" 121 del món i 2a d'Espanya; "Econòmiques i Econometria" 142 del món i 2a d'Espanya.

Aquest rànquing, que avalua els resultats de les 4.126 principals universitats del món, classifica les institucions universitàries amb més de 100 articles publicats en la base de dades Scopus, i ordena aquests centres combinant tres grups d'indicadors: investigació, innovació i impacte social mesurat per la visibilitat del seu web.

En l'àmbit institucional, la Universitat de València ha millorat la seua posició internacional 28 llocs respecte a 2020 en el rànquing SCIMAGO Institutions Rànquings (SIR) i es col·loca en el número 196 del món, mentre que a escala europea ha avançat 14 posicions i és la 83. A Espanya ocupa el lloc número 5, la mateixa posició que les dues edicions anteriors, i és la primera de la Comunitat Valenciana, posició que també ocupa des de 2019.

Com a novetat, en l'edició de 2021, s'ha publicat per primera vegada la versió del rànquing per matèries i per indicadors, la qual cosa ha permés reconéixer amb aqueixa segona posició a escala nacional els excel·lents resultats aconseguits en les àrees d'estudi i investigació pròpies de la Facultat d'Economia.