Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d’Economia de la Universitat de València celebra la VI Edición Valencia Erasmus Week

  • 21 de febrer de 2018
Image de la noticia

La Facultat d'Economia en la seua línia d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa engega la VI Edición Valencia Erasmus Week que se celebrarà del 26 de febrero al 2 de març.

El procés d'internacionalització dels estudis d'economia i empresa en la Universitat de València ha portat un dinamisme creixent en les accions d'incentivament d'intercanvi d'estudiants i professors a nivell europeu.

La Facultat d´Economia, responsable d'aquests estudis, ha desenvolupat un projecte pioner, que consisteix que els estudiants de la Facultat –el major contingent en tot el sistema universitari de la Comunitat Valenciana-, tant de outgoing students com de incoming, coneguen de primera mà les diverses universitats a les quals probablement es desplaçaran dins del Programa Erasmus. Així, esta setmana, la Facultat comptarà amb la presència de professors visitants de 25 universitats europees que participen en els intercanvis docents contemplats en el programa Teaching Mobility d'Erasmus +.

La sessió d'obertura se celebrarà el dilluns 26 de febrer a les 13:30h en el Saló de Graus de la Facultat, i participaran José Manuel Pastor, Degà de la Facultat; i Empar Pons, Vicedegana de Relacions Internacionals.

En aquesta edició es realitzaran dues sessions sobre pràctiques en l'estranger. En la primera es presentaran les eines que la Facultat d’Economia té per a ajudar als seus estudiants a trobar ocupació i pràctiques en l'estranger i intervindrà i participarà l'Associació d'Estudiants AIESEC que gestiona pràctiques en l'estranger. En la segona sessió, la Opal informarà sobre les estratègies de cerca de pràctiques i ocupació en l'estranger

A més, per als futurs alumnes de mobilitat, el Centre d’Idiomes de la Universitat de València presentarà totes les possibilitats d'acreditació i estudi d'idiomes que tens a la teua disposició.

Aquestes activitats suposen un impuls a la política d'internacionalització de la Facultat que des de principis dels anys 90 ofereix programes de Doble Titulació Internacional.

Actualment, s'estan desenvolupant converses per a la realització d'una doble titulació amb la Universidad de Beijing, a més de projectes per a l'ampliació dels acords que actualment tenim amb Europa, Estats Units i Rússia (10 Dobles titulacions internacionals) per als graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), International Business (GIB) i Economia (ECO).

Actualment, la Universitat de València rep prop de dues mil estudiants estrangers d'intercanvi cada any, dels quals 659 estudien en la Facultat d’Economia, la qual cosa la situa com a centre capdavanter a Europa en intercanvi d'estudiants. Pel que fa als outgoing students, en el curs actual, 476 estudiants de la Facultat participaran en el Programa de Mobilitat Erasmus o Internacional.