Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Lliurament de Diplomes als 10 finalistes de la XIX Edició de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia

  • 29 de setembre de 2022
Lliurament de Diplomes als 10 finalistes de la XIX Edició de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia

L'Acte de Lliurament de Premis de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia va tindre lloc el dimecres, 28 de setembre, en el Hall de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Aquest acte ha estat presidit pel Vicerector d'Economia i Infraestructures de la UV Justo Herrera, el Vicerector d'Innovació i Transferència de la UPV, Salvador Coll, el Director de l'Institut BME, Enrique Castellanos, així com el Degà de la Facultat d'Economia de la UV, Francisco Muñoz i la Degana de la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses de la UPV, Mª del Mar Marín.

La Fase Local de l'Olimpíada d'Economia està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València i compta amb el patrocini de la Bolsa de València, Col·legi d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander-UV, els representants de la qual: el President de la Borsa, Vicente Olmos, el Degà del Col·legi d'Economistes de València, Juan José Enríquez i el Director Institucions Territorial València - Múrcia en Banc Santander, José Miguel Lorente, també van assistir a l'acte de lliurament de Premis.

L'Olimpíada d'Economia pretén estimular l'interés de l'alumnat de batxillerat en els estudis d'economia i empresa, fomentar la cultura econòmica i financera entre els joves, així com premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica.

En l'edició XIX de la fase local, celebrada el 9 d'abril de 2022, van participar 219 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2n de Batxillerat que cursaven els seus estudis en 59 centres d'ensenyament secundari de tota la província de València. Aquestes xifres són una evidència de la consolidació, any rere any d'aquesta prova, fruit del treball i la col·laboració d'un ampli grup de persones i institucions. En l'acte de lliurament es va destacar l'excel·lència dels deu finalistes, així com l'important esforç i dedicació del professorat de secundària que els acompanya i els guia en aquest il·lusionant repte.

ENHORABONA als premiats i MOLTES Gràcies a totes les persones que fan possible aquesta OLIMPÍADA del coneixement!!

Galeria fotogràfica