Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Lliurament de Diplomes als 10 finalistes de la XVII Edició de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia

  • 4 d’octubre de 2019
Lliurament de Diplomes als 10 finalistes de la XVII Edició de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia

L'Acte de Lliurament de Premis de la Fase Local de l'Olimpíada d'Economia va tindre lloc el 3 d'octubre en la Sala d'actes de la Borsa de València a les 18:30h.

La taula presidencial va estar composta per Vicente Olmos, President de la Borsa de València; Juan Pérez, Director General de Model Econòmic, Finançament Autonòmic i Política Financera; Justo Herrera, Vicerector d'Economia i Infraestructures de la Universitat de València; Virginia Vega, Vicerectora de Recursos Digitals i Documentació de la Universitat Politècnica de València; i, Amparo Gimeno, Coordinadora de Secundària de la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

La Fase Local de l'Olimpíada d'Economia està organitzada conjuntament per la Facultat d'Economia de la Universitat de València i la Facultat d'ADE de la Universitat Politècnica de València i compta amb el patrocini de la Borsa de València, Col·legi d'Economistes de València i la Càtedra de Finances Internacionals del Banc Santander.
L'Olimpíada d'Economia pretén estimular l'interés dels alumnes de batxillerat en els estudis d'economia i empresa, fomentar la cultura econòmica i financera entre els joves, així com premiar l'esforç i l'excel·lència acadèmica.

En l'acte de lliurament es va destacar la importància de la col·laboració entre els diferents nivells educatius, així com la necessitat que els estudis d'economia formen part de les matèries a cursar per tots els alumnes de secundària, fomentat una major cultura financera entre els joves.

En l'edició de la fase local, celebrada el 13 d'abril de 2019, van participar 182 estudiants d'Economia i Economia de l'Empresa de 2n de Batxillerat que cursaven els seus estudis en 43 centres d'ensenyament secundari de tota la província de València.
Els sis primers classificats en aquesta prova van ser seleccionats per a participar en la XI Olimpíada Espanyola d'Economia, juntament amb altres estudiants de 2n de Batxillerat de 45 universitats públiques de tota Espanya. La prova va tindre lloc en la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universidad Complutense de Madrid.