Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Oberta la inscripció a l’Escola MOTIVEM 2022

  • 26 de novembre de 2021
Image de la noticia

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i amb la col·laboració de la Fundació Universitat-Empresa, ADEIT, a través de l’encàrrec de gestió existent entre sengles institucions, posa en marxa l’edició 2022 de l’Escola MOTIVEM per al professorat i la formació complementària del professorat MOTIVEM acreditat en edicions anteriors.

L’Escola va adreçada al professorat de la Universitat de València i proposa un itinerari formatiu per a potenciar l’ocupabilitat futura de l’estudiantat afavorint-ne l’actitud emprenedora. Les sessions de formació complementària del professorat MOTIVEM acreditat en edicions anteriors tenen com a objectiu facilitar la seua coordinació d’equips d’estudiants en 2022.

La formació es dirigeix al professorat universitari i al personal investigador en formació amb docència autoritzada en el curs acadèmic 2021-2022, de qualsevol branca de coneixement, amb inquietud per a potenciar l’ocupabilitat futura de l’alumnat motivant la seua actitud emprenedora i promovent la generació d’idees en equip.

 

Més informació:

https://links.uv.es/y8ICZPg