Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Publicat el Special Issue sobre “Sostenibilitat i Economia del Bé Comú” en la revista Sustainability

  • 18 de febrer de 2021
Publicat el Special Issue sobre “Sostenibilitat i Economia del Bé Comú” en la revista Sustainability

El Special Issue sobre Sostenibilitat i Economia del Bé Comú en la revista Sustainability, que la seua Guest Editor és la professora Vanessa Campos, professora de la Facultat d'Economia i coordinadora de projectes de la Càtedra EBC de la Universitat de València, ja ha sigut publicat.
Aquest número especial consta de 8 articles que aborden una àmplia gamma d'aspectes sobre Sostenibilitat i l'Economia del Bé Comú com a marc per a operacionalitzar la sostenibilitat en el context empresarial. El creador del model de l'EBC, Christian Felber, és un dels autors d'aquest número amb el seu article "De la Economía Neoclásica a la Economía del Bien Común". També han participat en aquest Special Issue l'equip de la Càtedra d'Economia del Bé Comú, juntament amb professors i professores del Departament de Direcció d'Empreses de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i altres professionals de les àrees de negocis i ciències socials del món universitari.

Per a més informació, poden accedir a aquest número especial a través del següent enllaç: https://www.mdpi.com/journal/sustainability/special_issues/Sustainable_Economy_Common_Good