Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Els Serveis Administratius i Econòmics de la Facultat d’Economia superen amb èxit la Auditoria de Manteniment de la Certificació de la ISO 9001:2015

  • 9 de juliol de 2018
ISO 9001:2015

El personal tècnic dels Serveis Administratius i Econòmics ha superat amb èxit l'auditoria que avalua el compliment de tots els punts de la norma UNE-EN-ISO 9001:2015, per la qual cosa han obtingut el seu recertificació per la Certificadora Internacional Bureau Veritas.

Entre les dimensions que conformen la nova norma destaca un primer acostament al concepte de gestió del coneixement, necessari per a l'eficàcia dels processos i per a aconseguir la conformitat dels productes i serveis. Així mateix, també es valora la comunicació com un dels engranatges que permeten a un sistema de gestió millorar la seua eficàcia, així com el fet d'aprofundir de manera més explícita en el control sobre la provisió externa a qualsevol manera de subcontractació, inclosos els serveis al client final, processos, o parts dels processos definits.

Aquesta empresa va certificar els SAEFE per primera vegada en 2010 i des de llavors han renovat cada any la Certificació i han sigut sempre recertificats. En 2016 van tornar a ser recertificats en la seua gestió, que comprén les àrees de gestió acadèmica, administrativa i econòmica.

En un context on es qüestiona l'eficàcia del sistema públic d'universitats, aquesta certificació serveix per a reiterar el compromís de la Facultat d'Economia en general, però molt particularment dels professionals dels Serveis Administratius i Econòmics, a continuar treballant eficaçment per a oferir a la societat valenciana una formació integral del seu capital humà, formant ciutadans compromesos i professionalment competents.

Gràcies a aquest esforç, aquesta formació seguirà tenint lloc amb el suport en la gestió d'uns serveis amb certificació de qualitat.