Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Al setembre... graduacions!

  • 29 de juliol de 2020
Al setembre... graduacions!

Encreuem els dits, però si els contagis no s'incrementen i les autoritats sanitàries i acadèmiques ens ho permeten, al setembre ens graduem.

Han sigut mesos difícils que ens han tingut en suspens i amb una alta incertesa sobre si es podrien celebrar cerimònies de graduació. Ara tot indica que aquest tipus d'esdeveniments seran possibles després de l'estiu, per la qual cosa comencem ja els tràmits per a organitzar un esdeveniment amb totes les garanties sanitàries que ens permeta festejar que heu finalitzat els vostres estudis en la nostra Facultat i que una nova etapa de les vostres vides s'obri pas.

El 10 de setembre tindrà lloc la Cerimònia de graduació de Graus i el 25 de setembre celebrarem la graduació dels qui finalitzen el seu Màster, totes dues en el Palau de Congressos de València. Els tràmits per a inscriure's en cada esdeveniment estan disponibles en la nostra web.

Malgrat que iniciem així els preparatius perquè tots dos actes es convertisquen en un dels vostres millors records, no podem obviar l'escenari en què ens trobem, que podria canviar i dificultar-los o fins i tot impedir-los. Us recomanem per tant que estigueu atents a aquesta pàgina de notícies i al vostre correu electrònic per si sorgira qualsevol novetat.