Logo de la Universdad de Valencia Logo Facultad de Economía Logo del portal

Dimecres 21 d'abriç de 2021 Jornada "Dones i Teletreball: oportunitat o una nova barrera per a la conciliació?" (presencial i online)

Seguint amb els actes realitzats per la Comissió d'Igualtat de la Facultat d'Economia, el pròxim 21 d'abril es durà a terme la Jornada - Taula Debat "Dones i Teletreball: oportunitat o una nova barrera per a la conciliació?".

L'objectiu d'aquesta jornada és debatre sobre com el teletreball ha obligat a reconfigurar l'organització familiar. És un instrument que a vegades resulta útil, no obstant això, pot arribar a convertir-se en una arma de doble tall en la bretxa de gènere.

Pots consultar el programa complet en el següent enllaç.i si ho desitges, descarregar la presentació en pdf de la conferència "Reptes i oportunitats del teletreball i la conciliació" impartida per Constanza Lobo-Guerrero Rodríguez


Cartell
Galeria fotogràfica

Dimecres 10 de març de 2021 Actes al voltant del Dia Internacional de la Dona

La Comissió d'Igualtat de la FdE organitza els actes que commemoren aquest dia, començant a les 12.00 hores en la Sala Sánchez Ayuso amb l'entrega del  "VIII Premi d'Igualtat JJ Ponce" i  "III Concurs de publicacions sobre gènere"​. A continuació, un record al nostre company JJ Ponce.

Es podrà assistir a l'acte, de manera presencial (aforament limitat) o virtual a través del següent enllaç:  https://ir.uv.es/economia/DiaDona

L'acte finalitzarà amb la Foto del Dia de la Dona en el Hall de la Facultat en la qual us esperem a totes.


Cartell
Galeria fotogràfica

Dimecres 10 de març de 2021 VIII Premi d'Igualtat JJ Ponce

Enguany el premi porta el nom de "VIII Premi d'Igualtat JJ Ponce", en record del nostre company, per la seua implicació i participació al llarg dels anys en aquest concurs..

Des de la Comissió d'Igualtat us convidem a participar en el concurs, així com a assistir a l'acte, de manera presencial o virtual, que tindrà lloc el dia 10 de març.

El VIII Premi d'Igualtat de la Facultat d'Economia: "Experiències d'igualtat en temps de confinament".
Té com a objectiu que els participants escriguen un relat en el qual es plasme les experiències de desigualtat entre homes i dones en temps de confinament.
El termini de presentació finalitza el 3 de març.

Pots consultar les bases en el següent enllaç: https://links.uv.es/4AtC1IN

Dilluns 1 de març de 2021 III Concurs de Publicacions de Gènere


L'objecte d'aquest concurs és premiar la millor publicació vinculada amb el gènere, realitzada per qualsevol membre de la Facultat d'Economia de manera individual o col·lectiva.
Consistirà en la presentació de publicacions d'articles en revistes científiques, de llibres o capítols de llibre, que versen sobre temes de gènere i que es troben publicats en els anys 2017, 2018, 2019, 2020 i 2021.
El termini de presentació finalitza l'1 de març.

Pots consultar les bases en el següent enllaç: https://links.uv.es/4zCf80x

 


Cartell
Galeria fotogràfica

 

Divendres 27 novembre de 2020 Actes pel Dia Internacional de l'eliminació de la Violència contra la Dona

12:15 h - Dipòsit de flors i Minut de silenci al punt de trobada de la plaça central del Campus dels Tarongers, plaça “Manuel Broseta”
12:30 h - Al Saló de Graus, conferència “Violència de Gènere 2.0 en temps de COVID: quan el maltractament s’exerceix a través de les TIC” impartida per Teresa Martínez Peral, Directora Delegació Comunitat Valenciana. Fundació ANAR.

Lliurament Premi “III Concurs de Tweets contra la violència de gènere”

enlightenedLa Comissió d'Igualtat de la Facultat d'Economia els vol fer partícip dels actes programats per a aquest dia. A causa de la situació actual causada per la covid-19, la conferència es podrà seguir a través del següent enllaç: https://ir.uv.es/comfde/mujer, atés que l'assistència presencial a l'acte, en el Saló de Graus, quedarà limitada a l'aforament establit.


Cartell
Galeria fotogràfica

Del 2 de novembre al 20 de novembre de 2020  "III Concurs de tuits contra la violència de gènere"


 

 

 


Organitza: Comissió d'Igualtat, Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat
Col·labora: Unitat d'Igualtat de la Universitat de València