University of Valencia logo Logo Faculty of Economics Logo del portal

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee.

Study at the Faculty of Economics: professionalisation and employability guarantee

Our goal is that you achieve your dreams.

Our goal is that you achieve your dreams

Els estudiants d'últim curs de la Facultat d’Economia podran participar en el Programa “Directius per un Dia”

  • July 23rd, 2018
Image de la noticia

El programa “Directius per un dia” ofereix 30 places i podran participar en aquesta convocatòria aquells estudiants que es troben durant el curs 2018-2019 en l'últim any de qualsevol de les titulacions oferides per la Facultat d’Economia. El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 24 de setembre de 2018 a les 14 hores.

El programa “Directius per un dia”, gràcies a la col·laboració de la Fundació Junior Achievement i l'Associació Espanyola de Directius, acosta aquesta possibilitat a joves estudiants amb l'objectiu que coneguen, en primera persona, les habilitats necessàries per a accedir al mercat laboral dotant d'especial importància a les habilitats directives i de lideratge.

El programa “Directius per un dia” es troba basat en el mètode “aprender haciendo” que dóna l'oportunitat a estudiants universitaris d'últim curs d'acompanyar, durant una jornada laboral, a un directiu durant el seu dia de treball, amb la finalitat d'introduir-los en el món laboral real i fomentar en ells el desenvolupament de certes habilitats.

Links: